Handwerk Tesselschade
Handwerk Tesselschade TAA Ede

Op 14 november 2019 houdt Tesselschade Ede in Restaurant Buitenzorg in Ede tussen 10.00 en 16.00 uur haar verkoop van unieke handwerken. Ve

7 november 2019 om 16:37 Verenigingen Deel je nieuws

Tijdens deze verkoop van Tesselschade is er een ruim aanbod van eigentijdse unieke handgemaakte producten op allerlei gebied. Producten voor interieur, lifestyle, kids en meer. Maar ook voor de komende feestdagen in aantocht leuke cadeaus en kerstartikelen.

 In 1907 vonden de eerste activiteiten plaats van Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) in de regio Ede. Met als doel het financieel ondersteunen van vrouwen bij hun studie. Ook nu is dit nog steeds de belangrijkste doelstelling van de vereniging.

 De artikelen van TAA komt u niet zomaar in de winkel tegen. Alle artikelen zijn met zorg vervaardigd door de handwerksters van de vereniging. TAA staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Uiteraard staat deze verkoop in het teken van de komende feestmaand. Belangstellenden zijn op 14 november tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens deze verkoop in Restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 te Ede.

 Informatie over de vereniging vind u op de website van de landelijke vereniging www.tesselschade-arbeidadelt.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie