Edwin Evers Band
Edwin Evers Band eigen

Edwin Evers Band in het Openluchttheater Ede

27 augustus 2021 om 17:47 Zakelijk Deel je nieuws

De uitverkochte Edwin Evers Band 80’s Tour is verplaatst naar 2022. Nu een aantal theaters toch werken met ‘testenvoortoegang’ en de grotere theaters 2/3 van de capaciteit aan bezoekers mogen ontvangen, heeft de Stichting Openluchttheater Ede op de valreep de ‘Daar Gaan We Weer Tour’ van de Edwin Evers Band geboekt.

Ja lieve mensen, het ziet er naar uit dat we weer mogen gaan optreden. Daar hebben we met z’n allen heel erg veel zin in. We gaan in augustus en september langs een aantal openluchttheaters met onze Daar Zijn We Weer Tour!  Wat we precies gaan doen…??? Dat is voor ons ook nog een raadsel….(-:  Dat klinkt gek maar is afhankelijk van de maatregelen die dan nog gelden. 1 ding staat vast we gaan er een fantastische tour van maken vol muziek en plezier zoals jullie van ons gewend zijn maar dan met 1,5 jaar opgespaarde energie…!!!

Het concert is op vrijdag 10 september a.s. en begint om 20.30 u. Kaarten verkrijgbaar via http://www.openluchttheaterede.nl/programma/groots-meeslepend/daar-zijn-we-weer-tour-edwin-evers-band

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie