Meet & Eat
Meet & Eat niet bekend

Geslaagde Meet & Eat Noodopvang Harskamp krijgt tweede editie

15 november 2021 om 17:42 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen vrijdag 12 november werden maar liefst 84 Afghaanse evacuees, vanaf de Noodopvang in Harskamp, opgehaald door 18 gezinnen uit heel de gemeente Ede. Bij deze gezinnen thuis werd gezamenlijk van een, door het gastgezin bereidde, maaltijd genoten en kon men elkaars cultuur ontdekken.  

Samen eten verbindt

Dit prachtige initiatief is ontstaan vanuit een samenwerking van CCVEde, Malkander en verschillende vrijwilligersgroepen, die in de Noodopvang in Harskamp actief zijn. Het was fantastisch om al die blije gezichten van de evacuees te zien. De foto’s van gezellige volle eettafels, die de organisatie van de gastgezinnen doorgestuurd kreeg en de dankbare reacties van de Afghaanse evacuees maakten de Meet & Eat tot een groot succes.  

Inschrijven voor tweede editie Meet & Eat 19 november

Het succes en de animo voor deelname waren zo groot dat de organisatie besloot het nog een keer dunnetjes over te willen doen. U kunt zich tot en met woensdagavond 17 november, via de website van CVVEde, www.cvvede.nl inschrijven om als gastgezin een aantal Afghaanse evacuees te verwelkomen. De tweede editie van de Meet & Eat zal plaatsvinden op vrijdagavond 19 november om 17.30 uur.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie