Afbeelding
Archief BDUmedia/Marco De Swart

Eerste Santa Run in Bennekom

23 september 2019 om 19:21 Activiteiten

BENNEKOM In Bennekom wordt dit jaar voor het eerst een Rotary Santa Run gehouden: zoveel mogelijk kerstmannen rennen een rondje door Bennekom. De opbrengst is voor het goede doel: de Nierstichting. De Santa Run staat gepland voor zaterdag 14 december, tijdens de Dickensfair.

Bij de Rotary Santa Run gaan deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours wandelen of rennen voor het goede doel. Dit is voor iedereen die kan wandelen, dus ook met kinderwagen of rollator kun je meedoen. Het evenement is begonnen in 2008 in Gorinchem maar is uitgegroeid tot een evenement dat overal in het land gehouden wordt. 

Het programma is nog onder voorbehoud. Zoals het nu gepland is doen de deelnemers vanaf 10.30 uur eerst een gezamenlijke warming-up en dan start om 11.00 uur de Santa Run. De route in Bennekom is iets meer dan drie kilometer. De cheques worden rond 12.15 uur uitgereikt.

Deelname kost 10 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor kinderen, daarvoor krijg je naast deelname ook een kerstmannenpak met baard. Inschrijven kan op de website van de organisatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie