Hadley Group zoekt meerdere nieuwe collega's.
Hadley Group zoekt meerdere nieuwe collega's. Hadley Group

Hadley Group zoekt technische doorpakkers

20 september 2023 om 18:20 Baan Dichtbij

EDE De Hadley Group is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koudgewalste metalen profielen. Ideaal voor een productontwerp op maat. Met zeer nauwe precisie geproduceerd. Dat is de core business van de Hadley Group. Vanwege de toegenomen vraag en pensionering van een ervaren medewerker zoekt Hadley Group meerdere nieuwe collega’s.

De oplettende lezer weet het misschien al, maar sinds 1 december 2015 behoort Overeem BV tot de Hadley Group. Dit bedrijf is de grootste producent van koudgewalste metalen profielen in het Verenigd Koninkrijk en heeft een uitstekende internationale reputatie. In de Edese vestiging (Europees hoofdkantoor) werken zo’n 100 mensen (vast en flexibele schil).

NAUWKEURIGHEID Denk bij de productie aan koudgewalste producten als: metalen deurkozijnen, onderdelen voor de auto-industrie, voor automerken als BMW, Audi, Toyota en Mercedes. Maar Hadley Group levert ook bijvoorbeeld profielen voor schuif- en kanteldaken, zonnepanelen. Koudwalsen is een geautomatiseerd productieproces en ideaal voor grote volumes en lange lengtes.
Om al deze processen in Ede in bedrijf te continueren en op dit hoge niveau te houden, zoekt Hadley Group slimme, praktisch denkende doorpakkers. Mensen die leergierig zijn. Misschien ben jij die automonteur of fietsenmaker die nieuwe uitdagingen zoekt. Kom gerust praten of solliciteer.

VACATURES De vacatures. Als machine insteller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig instellen van de rolvormmachines. Dat doe je aan de hand van het instelschema, tekeningen en de kwaliteitsspecificaties. Als constructeur ben je het aanspreekpunt voor de productie voor het oplossen van technisch complexe problemen. Jouw focus ligt op het oplossen van productie- en kwaliteitsproblemen. Als technical support engineer, ben je samen met de machine insteller en de monteur technische dienst bezig met oplossingen en verbeteringen van het productieproces. Verder ben je sterk in het omzetten van technische concepten in heldere tekeningen, waarbij je gebruik maakt van het tekenprogramma (CAD). Tekenen en ontwikkelen van nieuwe gereedschappen is ook onderdeel van deze functie. Als operator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van een productielijn. Alle functies vullen elkaar aan. Je werkt als een team.

Geïnteresseerd? Of wil je eerst meer weten of een kijkje nemen? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. Neem dan contact op met Gerdien Witte van de HR Afdeling via 06-45558120 (ook bereikbaar via WhatsApp). Direct solliciteren? Doen! Stuur je cv en motivatie naar hrm@hadleygroup.com Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op de website.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie