Van Maanen Solar Solutions heeft plek voor een vaardige elektromonteur die zonnepaneleninstallaties gaat aansluiten op het net.
Van Maanen Solar Solutions heeft plek voor een vaardige elektromonteur die zonnepaneleninstallaties gaat aansluiten op het net. Van Maanen Solar

Zonnepanelen monteren en aansluiten. Van Maanen Solar Solutions zoekt versterking

19 september 2023 om 12:27 Baan Dichtbij

LUNTEREN Ligt jouw hart bij zonne-energie? Hou jij ervan om in teamverband te werken aan mooie projecten door heel Nederland? Dan is Van Maanen Solar Solutions op zoek naar jou: een vaardige elektromonteur die zonnepaneleninstallaties gaat aansluiten op het net.

Van Maanen Solar is een betrouwbaar bedrijf dat sterk is in het monteren én het aansluiten van zonnepanelen. Door het hele land zijn teams op pad om daken van bedrijven, boerderijen, schuren en woningen van zonnepanelen te voorzien. 

Waar Gerard van Maanen pakweg vijftien jaar geleden mee begon, is uitgegroeid tot een bedrijf waar je terecht kan voor vakwerk op dit gebied. De teller staat inmiddels al rond de 1 miljoen geïnstalleerde zonnepanelen. 

COMPLETE PLAATJE Kasper Bronkhorst: ,,Wij verzorgen alles in eigen beheer. Dat doen we vooral voor het MKB en de agrarische sector. We werken hoofdzakelijk voor vaste opdrachtgevers die het monteren, en aansluiten van complete PV-installaties, graag aan ons overlaten. Ons bedrijf bestaat uit een team van ongeveer 20 medewerkers, aangevuld met een pool van extra mensen (flexibele schil) voor de grote projecten.”

VACATURE Wat ga jij als elektromonteur/servicemonteur bij Van Maanen Solar allemaal doen? Zonnepanelen aansluiten op het net, uitbreiden en aanpassen van meterkasten, bekabeling aanleggen, omvormers aansluiten, monitoring instellen en aansluiten.

Samen met je directe collega’s. Je bent een harde werker die er niet tegen opziet om volle dagen te werken. ,,Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal een opleiding mbo-niveau 2 elektrotechniek, of hiermee bezig is. Zowel leerlingen als ervaren elektromonteurs mogen solliciteren.”

OOG VOOR ELKAAR Jan (werkvoorbereider): ,,De sfeer bij ons is no-nonsense, we doen het werk samen en met plezier. Bij ons bedrijf werken verschillende collega’s met een lang dienstverband. Dat zegt veel over hun betrokkenheid. Verder hebben we oog voor elkaar. Ook voor hoe het privé gaat. Natuurlijk is er ook ruimte voor plezier en humor. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke teamuitjes. Bij ons werken voelt als een warm bad.”

Hoewel Van Maanen Solar niet een heel groot bedrijf is, zijn er wel degelijk doorgroeimogelijkheden als jij die ambitie hebt, benadrukt Kasper: ,,Bijvoorbeeld als projectleider of werkvoorbereider binnen ons bedrijf.”

Meer weten? Bel of mail Kasper voor extra informatie: 0318 701 177. E: info@vanmaanensolar.nl ,,Als je eerst een keer een kijkje wil nemen, kan dat. Dan maak ik graag een afspraak.” Kijk voor meer informatie op Vanmaanensolar.nl/werken-bij

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie