Afbeelding
Sportspeeltuin de 3 Esssen

Speeltuin de 3 Esssen en Playground in Ede weer open

20 mei 2020 om 08:14 Corona Coronavirus

EDE Sportspeeltuin de 3 Esssen en het Krajicek Playground in Ede gaan vandaag weer open. ,,Veiligheid staat hierbij nog steeds boven alles. Daarom worden er, naast de regels die al gelden is de speeltuin, ook de corona-richtlijnen aangehouden." Bij de ingang van de speeltuin en het sportveld zijn extra borden met regels opgehangen.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen vrij spelen, voor deze leeftijdsgroep gelden geen afstandsbeperkingen. Ouders mogen in de speeltuin komen om bijvoorbeeld op hun kinderen te letten en toezicht te houden, zij moeten dan wel 1,5 meter afstand houden. Op het sportveld houden jongeren en ouderen 1,5 meter afstand van elkaar. De toiletten zijn gesloten. Bij de ingang en op meerdere plekken worden handpompjes met desinfectie gehangen. Er kunnen vrijwilligers aanwezig zijn of medewerkers van Sportservice Ede. Volg de eventuele instructies van deze personen op indien nodig.

VERENIGINGEN Ook de activiteiten van Sportservice Ede, zoals Sportbieb SAM en de activiteiten van Redouan gaan vanaf vandaag weer beginnen. ,,Deze activiteiten zullen ook aangepast zijn aan de corona-maatregelen", aldus een bericht op de sociale media van de 3 Esssen. ,,Omdat verenigingen niet in de zaal kunnen sporten zijn deze verplaatst naar het Krajicek Playground. Vandaar dat vanaf deze week wat meer verenigingen (vooral in de avond) te zien zijn in de wijk." Zo was er deze week al een Krav Maga training.

Het schema wordt in de kooi opgehangen zodat iedereen op de hoogte is wanneer er welke vereniging sport. In de tijden dat de vereniging gebruik maakt van de kooi, kan er niet gespeeld worden door anderen.

Bron video: Sportspeeltuin de 3 Esssen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie