Afbeelding
GGD

Vanaf half februari een vaccinatielocatie in Ede

27 januari 2021 om 13:21 Corona

EDE Er komt een vaccinatielocatie van GGD Gelderland-Midden in Ede. Het prikpunt wordt na Papendal de tweede locatie in deze GGD-regio.

Vanaf 15 februari wordt er gevaccineerd tegen het coronavirus in hotel- en congrescentrum ReeHorst in Ede. ,,Het is voor Edenaren en mensen die in de buurt van Ede wonen een extra optie. Wanneer men een vaccinatieoproep krijgt, is er vanaf half februari dus ook de mogelijk om voor de ReeHorst te kiezen’’, licht woordvoerder Adwin Peeks van veiligheidsregio VGGM Gelderland-Midden toe. Hij kan nog niet precies zeggen hoeveel prikken er in de eerste periode gezet gaan worden. ,,Het is zo dat we steeds opschalen naar mate we meer vaccins binnenkrijgen. Maar wanneer iemand voor de locatie in Ede kiest, is er een goede kans dat hij of zij er snel terecht kan’’, verwacht de woordvoerder.

Momenteel worden al voorbereidingen getroffen om de locatie te openen. Peeks: ,,We zijn al personeel aan het werven en een deel wordt al ingewerkt. Een paar dagen van tevoren gaan we de locatie zelf echt klaarmaken. Het vaccineren zal gaan plaatsvinden in één van de congreshallen van de ReeHorst.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie