Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo zoekt meerdere schoonmaakcollega's.
Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo zoekt meerdere schoonmaakcollega's. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Hou jij ook van de grote schoonmaak?

19 november 2021 om 08:32 Economie

OTTERLO Even lekker weg naar de Veluwe. Op zoek naar rust en groen. Bij Vakantieoord Het Lorkenbos staan de deuren al sinds 1954 wagenwijd open. Vele gasten weten dit mooie vakantiepark elk jaar weer te vinden. Vanwege de toenemende werkzaamheden is het park op zoek naar meerdere schoonmaakcollega’s.

Constans van Kruistum houdt zich in de dagelijkse praktijk bezig met marketing en communicatie, en werkt al meer dan een kwart eeuw bij het familiebedrijf: ,,Ons park, gerund door familie Lenderink, heeft al een lange (familie)historie. Gastvrijheid is vanaf het eerste uur onze drijfveer. Wij willen het onze vakantiegangers 24/7 naar de zin maken. Dat is onze filosofie.” 

Ze haalt in dit verband een leuke recensie van een vaste gast aan: ‘Het Lorkenbos is een plek met positieve energie. De natuur en de mensen die er werken stralen dat uit’.

SCHOON IS SCHOON Het bungalowpark bestaat uit 26 vakantiehuisjes. Properheid en hygiëne staan bij het gezellige vakantiepark met stip op een: ,,We doen geen concessies. Het moet gewoon schoon zijn. Dat is ons uitgangspunt”, legt hoofd facilitaire dienst Jolanda van der Molen uit. ,,Daarom werken we bewust niet op tijd, want kwaliteit gaat voor snelheid. Het leuke van de job is dat je altijd werkt in koppels. We maken de huisjes schoon op maandag en vrijdag (tussen 10.00 en 15.00 uur), maar soms wijken we daar vanwege drukte of bijzondere klussen vanaf. Kortom, flexibiliteit staat voorop. Verder staan we altijd voor elkaar klaar. We doen het echt samen.’

STABIEL
Constans: ,,Het verloop is laag. Er zijn veel werknemers die hier lang werken, en dat zegt veel over de sfeer en het vertrouwen. Kijkend naar de toekomst zijn we voortdurend bezig om het park op verschillende vlakken te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op de gebieden groen, duurzaamheid en (brand)veiligheid. Dat maakt dat het Lorkenbos een prettige werkomgeving is en blijft. Tenminste: dat is ons streven.”

Ben jij degene die wij zoeken? Of heb je nog vragen over je persoonlijke (uren)wensen? Neem dan contact op met jolanda@lorkenbos.nl of pak de telefoon: 0318-591567 voor het maken van een (bel)afspraak. Je mag ook als duo (vriendinnen, man/vrouw) reageren. Kijk voor de volledige vacaturetekst op deze website

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie