Afbeelding
Archief BDUmedia

Twee nieuwe bestuursleden voor Heideweek

22 oktober 2020 om 13:26 Evenementen

EDE Stichting Heideweek Ede heeft twee nieuwe bestuursleden aan zich gebonden. Ook is Gilbert Meurs unaniem herkozen als voorzitter van de stichting voor een tweede en laatste termijn van vijf jaar.

Annelies van Blokland gaat als bestuurslid Hofhouding aan de slag en Maria Harmsen doet dit voor PR & Communicatie. Zij nemen het stokje over van Linda Peelen en Amanda Hol. Annelies en Maria zijn dan wel nieuw in het bestuur, maar geen onbekenden in Ede. Annelies is al acht jaar actief in de Commissie Hofhouding. De Commissie die er onder andere voor zorgt dat de Heidehoogheden het hele jaar door bij alle afspraken aanwezig zijn om Ede en de Heideweek te vertegenwoordigen. Maria is voormalig hoofd Communicatie van Woonstede in Ede en van het communicatieteam van Wings of Freedom, de Edese Airshow van 2019. Communicatie en PR is dan ook bekend terrein voor haar. De overige krachten binnen het bestuur zijn Gilbert Meurs (Voorzitter), Reinier van Westerhuis (Penningmeester), Chantal Klaassen (Secretariaat), Rolv Elverding (Sponsoring) en Jose van Velthuizen (Algemene zaken).

STICHTING De Stichting organiseert activiteiten die verbinden en evenementen die samen brengen. En de behoefte aan samen zijn, samen lol maken en samen ontspannen is nu groter dan voorheen. Dat wordt in deze periode van beperkingen extra en soms ook pijnlijk duidelijk. ,,Wij zijn dan ook al volop gestart met het organiseren van de bijzondere jubileumeditie ‘85+1 jaar Heideweek’ in 2021. Zó bijzonder zelfs, dat wij serieus nadenken over een vijfde muziekavond op de tweede vrijdag van de Heideweek! We hopen dus dat we in augustus 2021 qua evenementen, horeca en festiviteiten weer een beetje terug kunnen keren naar het ‘oude paarse normaal’. Maar uiteraard alleen als dit op een verantwoorde manier kan. Feesten en samen zijn is fijn, maar alleen als dit op een gezonde wijze mogelijk is.”, aldus Gilbert Meurs.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie