De slotavond van de Heideweek in 2019.
De slotavond van de Heideweek in 2019. Theo Beumer

Thema Heideweek 2021 is bekend: ‘De Heideweek Helden’

27 januari 2021 om 11:50 Evenementen

EDE Het nieuwe thema van Heideweek 2021 is woensdagochtend bekend gemaakt: de Heideweek Helden. Op het logo staan naast de boegbeelden van de heideweek, de Heidehoogheden, verschillende striphelden ,,maar met normale lijven en een snufje humor’’, aldus Flip van Wijngaarden van Studio Flip uit Ede die samen met CASE het logo ontwierp. Bekijk het logo onderaan het artikel.

Ook burgemeester Verhulst heeft een plekje op het logo. ,,Eén week per jaar nemen de Heidehoogheden het stokje over van onze burgemeester en besturen zij Ede”. Ook senioren ,,die tijdens de speciaal voor hen georganiseerde avond een heerlijk avondje uitgaan’’ sieren het plaatje. Verder staan ook vrijwilligers en ,,feestende en genietende inwoners van de gemeente Ede en ver daarbuiten’’ erop, aldus de organisatie.

Het idee achter de parachutist op het logo blijft nog even geheim, laat de organisatie weten. De Heidehoogheden hebben niet het karakter gekregen van een stripheld, die zijn volgens Van Wijngaarden ,,wat eleganter.’’

Het logo van Heideweek 2021.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie