Afbeelding
Theo Beumer

Edese Heideweek gaat door

3 mei 2021 om 09:41 Evenementen

EDE Stichting Heideweek Ede heeft afgelopen week meerdere handtekeningen gezet onder de diverse Heideweek contracten. Daarmee komt de Heideweek in augustus dit jaar een stap dichterbij. Het bestuur heeft op de grond van het door de overheid geschetste stappenplan en de resultaten van de Fieldlab testevenementen het vertrouwen dat in augustus in ieder geval iets mogelijk is. 

De Stichting gaat ervoor. ,,We concentreren ons voor dit jaar op de evenementen die plaatsvinden binnen de hekken op het Kuiperplein. Alle artiesten zijn geboekten het belooft een dik vet 85+ 1 jaar HDWK inhaalfeestje te worden. We vieren alsnog ons niet gevierde 85 jarige bestaan (2020) met zelfs een vijfde grote en zéér bijzondere muziekavond! Het mag duidelijk zijn dat onder de huidige omstandigheden het “slechts” realiseren van alleen de evenementen op het Kuiperplein al een hele grote uitdaging is. Het vraagt veel van onze vrijwilligers en alle overige betrokken partijen. Ondanks dat kijken we ook nog of het veilig organiseren van de 55+ Music Night in Cultura en de Oecumenische Viering in het Openlucht Theater haalbaar is”, aldus Gilbert Meurs, voorzitter van de stichting.

TOEGANGSTICKETS De stichting organiseert dit jaar alleen evenementen die een fysieke in- en uitgangscontrole hebben. Om alle bezoekersstromen in goede banen te kunnen leiden zal er met toegangstickets worden gewerkt. De Heideweek werkt hiervoor samen met Ticketcounter, Nederlands grootste organisatie op het gebied van e-ticketing. ,,Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden op de naar verwachting verplichte toegangsregistratie en corona-, vaccinatie- en/of temperatuur check. Ook stelt het ons in staat om het maximaal aantal bezoekers per evenement te kunnen reguleren”, aldus Meurs.

TICKETVERKOOP EN ARTIESTENPROGRAMMA De Heideweek maakt binnenkort het artiestenprogramma bekend. Ook wordt er dan meer duidelijk over de ticketverkoop.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie