Rolf Sanchez, Edenaar van geboorte, treedt vrijdag 20 augustus op in het Openluchttheater.
Rolf Sanchez, Edenaar van geboorte, treedt vrijdag 20 augustus op in het Openluchttheater. PR Rolf Sanchez

Rolf Sanchez treedt in augustus toch op in Ede

28 juli 2021 om 07:56 Evenementen

EDE Zanger Rolf Sanchez treedt op vrijdagavond 20 augustus toch op in Ede. Nadat vorige week de Heideweek werd geschrapt, verviel ook zijn optreden tijdens de openingsavond van de feestweek. Maar de geboren Edenaar staat op vrijdag toch op de plank van het Openluchttheater.

Rolf Sanchez (Roelof Wienk) woonde in zijn jeugdjaren in de Edese wijk Rietkampen en scoorde vorig jaar met Más Más Más een enorme zomerhit in Nederland. Maar al lang daarvoor was hij bezig om de hitlijsten wereldwijd te bestormen. Met niet minder dan drie nummer 1 hits in de US Billboard en een lading aan hits en awardnominaties in Midden-en Latijns-Amerika is hij vastberaden om zichzelf verder te vestigen als een wereldwijd succesvolle popartiest. 

Nadat de ‘King of Dutch Latin Music’ in 2019 terugkeerde uit de VS werd hij onder een breed publiek geliefd door zijn succesvolle deelname aan het populaire televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Uit dit programma kwam het nummer ‘Pa Olvidarte’ voort, een duet samen met Emma Heesters.

In juli 2020 lanceerde Sanchez zijn single ‘Más Más Más’. Het werd de nummer 1 in de Nederlandse Top 40 en de hoogst genoteerde Nederlands/Spaanstalige hit ooit in Nederland. 

,,Rolf Sanchez treedt op met zijn eigen band The Latin Society en is een authentiek muziek fenomeen die je wegblaast met zijn vocale kunsten, kan laten dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt en zoals Rolf zelf altijd zegt: ‘Meenemen in een rollercoaster vol emotie’. Niemand kan meer om dit multitalent heen’’, aldus het Openluchttheater in de aankondiging.

Het optreden in Ede begint op vrijdag 20 augustus om 20.30 uur met een support-act. Daarna neemt Rolf Sanchez het over. Kaarten zijn voor 26 euro online te koop via openluchttheaterede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie