Afbeelding
Malkander

Volop informatie over vrijwilligerswerk en activiteiten Malkander tijdens Heideweek

Evenementen

EDE Ook Malkander is met een kraampje aanwezig bij het standwerkersconcours - dat onderdeel uitmaakt van de Heideweek - op vrijdag 19 augustus van 12.00 tot 21.00 uur. En Malkander is ook te vinden bij de Vlegeldag in Bennekom op woensdag 24 augustus. Sociaal werkers vertellen graag welke activiteiten en vrijwilligersvacatures er bij Malkander zijn het komende seizoen.

Voor alle inwoners van de gemeente Ede zijn er op veel locaties speciale inloopuren voor informatie en vragen over uiteenlopende zaken, zoals mantelzorg, ontmoetingsplekken en activiteiten. Voor jong en oud worden er veel activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld in buurt- en dorpshuizen, maar ook op het Krajicek Playground. Een helder overzicht is verkrijgbaar bij de sociaal werkers van Malkander tijdens de Heideweek.

Ook kunnen de sociaal werkers veel vertellen over welke vrijwilligersvacatures er zijn. ,,Wilt u zich bijvoorbeeld inzetten als maatje van iemand die dementie heeft en een paar uurtjes over heeft om de mantelzorger te ontlasten? Of wilt u 80+ bellen of op huisbezoek gaan om te informeren of er ondersteuning of hulp nodig is? Liever jonge gezinnen of jonge moeders een helpende hand bieden en een luisterend oor zijn? Ook voor hen is Malkander op zoek naar enthousiaste vrijwilligers” schrijft Malkander in een persbericht. 

Tijdens het Kinderfestival aan het Kuiperplein in Ede op woensdag 24 augustus zijn zowel Sportservice Ede en Malkander aanwezig om ‘Lekker in je vel’ te promoten. De lopende campagne ‘Ik speel elke dag buiten’ wordt hiermee extra onder de aandacht gebracht om jeugd en ouders te inspireren een gezonde leeftijd te hanteren.

Voor meer informatie over Malkander, kijk dan op www.malkander-ede.nl of bel 0318-208080.

advertentie
advertentie