Afbeelding
Moran van der Wal
VIDEO

Ede helpt een handje bij wijkcentrum De Kolk

22 juni 2020 om 10:00 Film

EDE Voor een nieuwe videoreeks sprak de videoredactie van Ede Stad.nl met verschillende vrijwilligers uit de omgeving. In Ede helpt een handje bij… vertellen vrijwilligers uit de gemeente Ede alles over hun vrijwilligerswerk. Waarom doen ze vrijwilligerswerk? Wat is er zo leuk aan en hoe ziet volgens hen de vrijwilliger van de toekomst eruit? Samen met deskundige Cindy Koopsen gaan wij in deze zesdelige serie op zoek naar de verschillende elementen van de vrijwilliger van de toekomst.

In de eerste aflevering helpt Ede een handje bij wijkcentrum De Kolk. Daar spraken wij met een zeer actieve vrijwilliger: Balt de Koning. 

De andere vijf afleveringen zijn vanaf nu al te bekijken. In aflevering 2 gaan we langs bij voetbalvereniging Lunteren, waar Robbert van Ravenhorst actief is als vrijwilliger. In aflevering 3 spreken we met Ria Hazeleger. Zij is actief bij Malkander. In aflevering 4 vertelt Suzanne Bloem over haar vrijwilligerswerk bij studiecentrum het Kernhuis en in aflevering 5 zien we Frans Marijnissen, hij is actief bij Automobiel. In de zesde en laatste aflevering vertelt Cindy Koopsen meer over de verschillende elementen van de vrijwilliger van de toekomst.

Bekijk de video hieronder. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie