Helder Lunteren BV reinigt nu ook particuliere terreinen.
Helder Lunteren BV reinigt nu ook particuliere terreinen. Ted Walker
Advertorial

Helder Lunteren nu ook voor particulieren

17 juni 2020 om 15:00 Zakelijk

EDE Helder Lunteren BV begon in 2011 met het machinaal vegen van freeswerk, terreinen en straten. Dat doet het bedrijf nog steeds, onder andere voor gemeenten en provincies als na een ongeval een wegdek verontreinigd is. Maar inmiddels is Helder Lunteren BV een ‘alleskunner’ geworden.

Ted Walker

,,We doen de mooiste klussen door het hele land’’, vertelt eigenaar Jouke Helder. ,,We mochten bijvoorbeeld het laaddek van een groot schip reinigen. Ik heb daarvoor een telekraan besteld en een kleine veegmachine in de boot laten hijsen. Dat was de beste manier om schoon schip te maken en ook nog eens de goedkoopste’’, vertelt hij.

WAGENPARK Helder Lunteren BV beschikt over een uitgebreid wagenpark. Zo kan een wegdekreiniger worden ingezet, gewone veegwagens, en bijvoorbeeld een veegwagen met een kolkenzuiger. Helder kan de veegwagen met zijn eigen vrachtwagens door heel Nederland vervoeren. Naast het wagenpark heeft Jouke Helder nu ook een machine waarmee hij de kleinste terreinen en (particuliere) opritten kan reinigen. 

,,Reinigen houdt in dit geval meer in dan het schoonmaken van het straatwerk’’, legt Helder uit. ,,We verwijderen met een speciaal ontwikkelde machine onder hoge druk ook het onkruid en mos uit de voegen van het straatwerk, zonder de voegen compleet leeg te spuiten. Een mooie en betaalbare oplossing voor particulieren en kleine bedrijven zodat het straatwerk er 12 maanden per jaar spik en span bij ligt’’, zegt Helder.

CONTRACTEN Om dat te bereiken heeft Jouke Helder contracten in het leven geroepen. ,,Dat was een lastige keuze’’, zo legt hij uit. ,,Mensen willen vaak niet vastzitten aan een contract. Maar ik wil niet meer geld in rekening brengen dan nodig is. En het is gewoon zo dat bijhouden goedkoper is dan bijwerken. Daarom bied ik dit dus aan. Ik kom langs bij de klant, maak een inschatting en biedt een vaste prijs aan voor een heel jaar. De klant weet welke kosten hij heeft en is gegarandeerd van een fris terrein, het hele jaar door. Natuurlijk blijft het wel mogelijk om op afroep te reinigen. Neem gerust contact op, ik kom met plezier, vrijblijvend bij u kijken'', zo doet Jouke een Helder aanbod.

Kijk voor meer info op helderlunteren.nl of bel 06 5113 02 58.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie