Afbeelding
Walter Herfst

Kröller-Müller Museum vanaf zaterdag weer open

1 juni 2021 om 10:09 Kunst

OTTERLO De beeldentuin van het Kröller-Müller Museum is sinds 19 mei weer open. Vanaf 5 juni zijn ook de collectie en de tentoonstellingen in het museumgebouw weer geopend voor publiek.

De tentoonstelling ‘Marinus Boezem. Alle Shows’ is nu voor het eerst te zien, net als de presentaties met werk van Cornelius Rogge, Ger van Elk, Ger Dekkers en Stanley Brouwn. Ook de drie nieuwste aanwinsten, een kamerscherm van Giacomo Balla, een tekening van Alexander Bogomazov en een schilderij van Jules Schmalzigaug, zijn voor het eerst te zien in de tentoonstelling ‘De futuristische collectie’.

OPENINGSTIJDEN Om zoveel mogelijk bezoekers veilig te kunnen ontvangen zijn museum en beeldentuin ook op maandagen open. De nieuwe openingstijden zijn: maandag 11.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zondag 10.00 tot 17.00 uur.

HORECA Buitenrestaurant MJ in de beeldentuin en restaurant Monsieur Jacques, in het museumgebouw, zijn geopend en sluiten om 16.30 uur.

Om te voorkomen dat het te druk wordt in het museum, zijn entreekaarten alleen verkrijgbaar via de website van het museum. Hier kan een tijdstip worden geboekt voor de start van het bezoek. Tickets met tijdvak komen steeds gefaseerd beschikbaar. In deze fase zijn tickets voor een bezoek tot en met 30 juni 2021 beschikbaar.

Ook in het museum zijn extra maatregelen genomen, zoals een vaste looproute door de tentoonstellingen en de collectie. Voor bezoekers en medewerkers zijn hygiënemaatregelen getroffen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie