De nieuwe voorzitter Ap Dominicus (rechts) ontvangt de voorzittershamer.
De nieuwe voorzitter Ap Dominicus (rechts) ontvangt de voorzittershamer. KBO Ede

Bijeenkomst KBO- Ede over nieuwe pensioenwet op 31 mei

25 mei 2023 om 18:38 Maatschappelijk

EDE KBO-Ede geeft woensdagavond 31 mei een voorlichting over de nieuwe pensioenwet. 

,,Het bestuur nodigt jong en oud uit aanwezig te zijn bij de voorlichting over de nieuwe pensioenwet. Een op het gebied van de nieuwe pensioenwet en de wijzigingen op dat gebied deskundige medewerker van het FNV zal uitleg geven. Uiteraard zal hij graag alle vragen beantwoorden”, aldus KBO-Ede voorzitter Ap Dominicus. Een eerder aangekondigde bijeenkomst moest wegens ziekte vervallen. ,,Ik ben blij dat er toch een bijeenkomst wordt gehouden. deze week is maar weer eens gebleken in het debat in de Eerste Kamer, hoe belangrijk de wijziging van ons pensioenstelsel kan worden.Het is goed dat iedereen zich verdiept in de wijzigingen van de nieuwe pensioenwet. Wat kun je verwachten bij je pensionering”, gaat de KBO-Ede voorzitter verder.

De bijeenkomst is in de Open Hof, Hoflaan 2 6715 AJ Ede. De aanvang is 19.00 en de inloop mag vanaf 18.30 uur. Het einde wordt rond de klok van 21.00 uur verwacht.

,,Het is voor alle inwoners van Ede. Dus ook niet KBO-leden zijn van harte welkom. Toegang is gratis en bij binnenkomst krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. Wil je (vooraf) meer inlichtingen over deze bijeenkomst? Neem gerust met mij (Ap Dominicus, telefoon 0619021119) contact op. Ik hoop op een grote opkomst”, sluit Dominicus af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie