Aart Jan Verdoold
Aart Jan Verdoold Leonard Walpot

Aart Jan Verdoold treedt toe tot bestuur World Food Center Experience

20 mei 2021 om 13:00 Mensen World Food Center en Experience

EDE Het bestuur van de stichting World Food Center Experience kent met ingang van 1 april een nieuw bestuurslid. Aart Jan Verdoold, CEO van Dunavast, neemt in het bestuur de plaats in van Martin Ruiter, die zijn bestuursfunctie niet langer kon combineren met zijn andere werkzaamheden. Verdoold is een nieuw gezicht in het bestuur van de stichting maar was in het verleden al eerder betrokken bij de ontwikkeling van het World Food Center.

Verdoold neemt ervaring mee op het gebied van ondernemen, projectontwikkeling, duurzaamheid en exploitatie. ,,Het huidige bestuur is heel veelzijdig, met competenties vanuit wetenschap, voeding, overheid en de leisure-branche. Nu draag ik mijn steentje bij vanuit commercie en het bedrijfsleven. Dat vult elkaar goed aan”, aldus Verdoold.

THUISKOMEN In het verleden was Aart Jan Verdoold CEO van Green, dat onderdeel uitmaakte van de ontwikkelcombinatie WFC Development. Het project is voor Aart Jan Verdoold dus bekend terrein. ,,Ook al is het alweer wat jaren geleden dat ik hier aan tafel zat, de passie voor het thema voeding is gebleven. Het voelt een beetje alsof ik weer thuiskom. Het World Food Center wordt nu daadwerkelijk de plek die de initiatiefnemers indertijd voor ogen hadden. Een plek waar overheden, kennisinstellingen, bedrijven en consumenten elkaar ontmoeten om kennis uit te wisselen en om ervaring op te doen. Een plek waar mensen wonen en werken en waar de WFC-Experience een gezichtsbepalende publieksattractie zal worden.”

WFC-EXPERIENCE De World Food Center Experience wordt een thema-attractie over voedsel die bezoekers meeneemt op een persoonlijk voedselavontuur. Door te zien, voelen, proeven en ruiken, worden zij spelenderwijs bewust van alle aspecten rond ons eten en de keuzes die we daarin maken. Bij de ontwikkeling van de Experience zijn tal van organisaties betrokken, uit het bedrijfsleven, overheid, wetenschap en onderwijs. Meer informatie is te vinden op deze website. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie