Deelnemers Indoor Taptoe Muziekstad Ede
Deelnemers Indoor Taptoe Muziekstad Ede Showkorpsen Irene Ede

Muziekweekend: Indoor Taptoe en Nationaal jeugdfestival in Ede

29 september 2019 om 19:55 Muziek Deel je nieuws

Het aftellen is begonnen, zaterdag 5 oktober a.s. staat Ede volledig in het teken van muziek.

Maar liefst 7 showbands zullen het terrein betreden tijdens de Indoor Taptoe Muziekstad Ede, die plaatsvindt in de Van der Knaaphal aan de Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 in Ede.

Het taptoeterrein opent haar deuren om 18.00 uur, vanaf 18.30 uur start het voorprogramma met Iren3. Na de openingsfanfare om 19.00 uur kunnen de bezoekers genieten van toppers uit de showbandwereld, o.a. Showband Takostu uit Stiens, Adest Musica uit Sassenheim, een internationaal optreden van de Iserlohner Stadsmuzikanten, Showharmonie O.B.K. uit Rhenen, de korpsen van Showkorpsen Irene en het 7e optreden blijft nog even een verassing. Uiteraard wordt deze mooie avond afgesloten met een prachtige finale.

Voorafgaand aan de Indoor Taptoe zal op dezelfde locatie het Nationaal Jeugdfestival plaatsvinden.

Vanaf 12.00 uur zullen de deuren geopend worden voor het publiek, vanaf 13.00 uur starten de wedstrijden in de categorie mars en show.

Welke jeugdband gaat met de titel naar huis; Nationaal kampioen Indoor Jeugdfestival 2019 en wint de wildcard? De dagwinnaar van het festival show zal namelijk met deze wildcard ook te zien zijn als deelnemer van de Indoor Taptoe 's avonds.

O.a. Jong Juliana Amersfoort, Jong Oranje Ijsselmuiden, Jong Sebastianus Gendt, Jeugdband Takostu Stiens en Jeugdshowband Irene Ede gaan de strijdt met elkaar aan.

De wedstrijden staan o.l.v. de vakkundige jury die samengesteld is door Muziekbond Gelderland Flevoland (MBGF), onderdeel van de Koninklijk Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO).

Kortom, het is muziek in Ede op 5 oktober a.s., met de garantie dat elke bezoeker droog en warm binnen zit.

De locatie is voorzien van prima zitplaatsen op de tribunes (kuipstoelen), parkeren is gratis bij het CHE en Het Streek aan de Zandlaan.

Ook aanwezig willen zijn bij het Nationaal Jeugdfestival of de mooiste Indoor Taptoe van Gelderland?

Tickets voor beide evenementen zijn te verkijgen via www.muziekstadede.nl, vragen kunnen gesteld worden via info@muziekstadede.nl

Jong Oranje Ijsselmuiden
Jeugdband Takostu
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie