Kaartverkoop Bevrijdingsconcert gestart

19 februari 2020 om 10:11 Muziek Deel je nieuws

Vandaag is de verkoop gestart van kaarten voor het Bevrijdingsconcert op dinsdag 5 mei a.s. in het Openluchttheater Ede. Het geweldige orkest Guido's Orchestra zal het concert verzorgen, welke om 20.00 u. begint.

Guido Dieteren (1974) is orkestleider, vioolsolist, arrangeur en componist. Hij groeide op in een bijzonder muzikaal Limburgs gezin. Guido zijn overgrootouders, opa en vader waren allen dirigent en daarmee zijn grote muzikale voorbeelden. Reeds op jonge leeftijd vestigde Guido zijn naam als concertmeester en solist van verschillende orkesten, om vervolgens zijn loopbaan als dirigent, violist en solist voort te zetten op tournees door Europa en Noord-Amerika.

Guido’s Orchestra is een professioneel en energiek poporkest; een popband en een klassiek orkest in één. Door deze unieke combinatie kan Guido’s Orchestra bijna elk muzikaal genre spelen en slaat het bruisende orkest een brug tussen pop en klassiek.

In het kader van 75 jaar Bevrijding en dankzij de steun van de Gemeente Ede kosten de kaarten slechts € 5,00 per stuk. Er wordt dan ook verwacht dat het theater snel uitverkocht zal zijn. Voor kaarten ga je naar: https://www.ticketjames.com/nl/tickets/1682-bevrijdingsconcert-door-guido-s-orchestra

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie