Afbeelding
Natuurcentrum Veluwe/Luc Enting

Natuurcentrum Veluwe start outdoor activiteiten weer op

Natuur en milieu

EDE Natuurcentrum Veluwe in Ede heeft begin juli de outdoor activiteiten weer opgepakt. Dat laten zij weten in een persbericht.

De wildkanseltochten worden de komende maanden weer bijna dagelijks georganiseerd. In juli staan er twee nachtzwaluw excursies en twee reeënbronst wandelingen met gids op het programma. Door de coronacrisis is het aantal deelnemers per activiteit gereduceerd en wordt er voorafgaande aan de wildkanseltocht geen film meer vertoond.

,,Uiteraard kunnen bezoekers na een wandeling of fietstocht in de mooie omgeving van Ede ook weer op het gezellige terras iets drinken, Veluwse dieren bekijken in het diorama, souvenirs en streekproducten kopen in de winkel van het natuurcentrum of een kijkje nemen in de natuur- en heemtuin,’’ aldus het natuurcentrum.

TOERISTEN Natuurcentrum Veluwe is sinds een halfjaar een officieel VVV-informatiepunt, waar je een uitgebreid assortiment aan toeristische informatie kunt vinden. Het natuurcentrum is ook het startpunt van klompenpad Kreelsepad: een gemarkeerde wandelling langs vennen en stuifduinen en door een groot heidegebied (met schaapskudde) en uitgestrekte Veluwese bossen.

Belangstellenden kunnen zich via de website van het natuurcentrum voor deelname aan wildkanseltochten en andere activiteiten aanmelden. Op de site is ook een overzicht van alle activiteiten te vinden.  ,,Reservering en betaling voor deelname is uitsluitend mogelijk via de website.’’

advertentie
advertentie