Afbeelding
Ra===tas

De 3 beste laptoptassen van 2019

30 september 2019 om 08:35 Overig

partner content

Wij mensen houden van rijtjes en lijstjes. De leukste 10 homevideo's, de beste 5 singer-songwriters, de bekendste Nederlander. Het houdt niet op. Wat we daar zo fijn aan vinden? Dat is gissen. Mogelijk heeft het iets te maken met duidelijkheid, de boel staat lekker op een rij. Of met competitiedrang: wie is de beste, grootste, leukste of meest talentvolle. 

Er is ook nog zoiets als keuzes maken. Keuzestress is tegenwoordig een veel gehoorde term. In onze maatschappij is er zoveel voorradig, zijn er zoveel varianten, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch wordt menigeen dagelijks geconfronteerd met het maken van keuzes. Je moet wel. Je kunt niet alles hebben. Maar waar kies je voor? 

Waar stem je de keuze voor een tas op af? 

Daarvoor is het nodig kaders ofwel eigenschappen te benoemen (deftig gezegd: parameters) waar je je keuze op af kunt stemmen. Blijft het nog lastig, maar het helpt je al een flink eind op weg. Ga maar na: al die tassen die je tegenwoordig aantreft. 

Let op kwaliteit en functie van een tas

Smaken verschillen, maar ze zijn allemaal best mooi. Waar baseer je dan je keuze op? Laten we zeggen: op kwaliteit, materiaal, vorm, functie, draagbaarheid en de prijs/kwaliteit-verhouding. Uiteraard ook dat laatste. We zijn Hollanders, nietwaar.

Om het maken van een keuze voor een laptoptas voor jou te vergemakkelijken creëerde THEBAGSTORE een top 3.

Top 3 laptoptassen 2019

1 Met stip op 1: de Doral van Cowboysbag. Een prachtige laptoptas voor een 15 inch laptop. Hoogwaardig leer, prachtig vormgegeven en draagt geweldig. De Doral is er in meerdere kleuren: donker amber, zandkleur, bruin, zwart, grijs, donkergroen, petrol en ga zo maar door. Een echte eye catcher. Een must-have voor de tassen liefhebber. 

2 De rugzakken van XD Design kunnen niet ongenoemd blijven in dit rijtje. Superveilige manier om je laptop mee te nemen omdat ze gemaakt zijn van snijvast materiaal. Dieven hebben geen schijn van kans. De ritsen zitten verstopt en de tas draagt geweldig. Deze Bobby is waterafstotend en er past een 15 inch laptop in. 

3 De Burkely  on the move is een staaltje van prachtige vormgeving. Bijzonderheid aan de tas is dat deze een handige powerbank heeft en zowel een vak heeft voor zowel een 14 inch laptop als een smartphone.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie