Voorbeeld kerstbal
Voorbeeld kerstbal Ladies' Circle 63 Ede

Een ‘warme’ december voor eenzame ouderen en arme kinderen

Overig Deel je nieuws

Ladies’ Circle Ede geeft lieve berichten weg en doneert kinderboeken aan arme kinderen

EDE, 24 november – Ladies’ Circle Ede zet zich deze laatste maanden van dit bijzondere jaar extra in voor goede doelen. De serviceclub voor vrouwen in Ede biedt de mogelijkheid om feestelijke kerstballen te personaliseren die de dames zelf bezorgen bij een adres van iemand die je wat extra aandacht gunt. Ook lieten zij meer dan 350 kaartjes door kinderen versieren voor ouderen en zamelden zij 300 kinderboeken in om te doneren aan de Voedselbank.

In december mag niemand alleen zijn en moet elk kind verwend worden met een cadeau. Wij realiseren ons dat het dit jaar nog meer dan anders nodig is om bepaalde mensen te ondersteunen. In ‘normale tijden’ organiseren wij jaarlijks een gezellige middag met vermaak voor zo’n honderd ouderen in onze gemeente. Dit jaar hebben we vanwege de Covid19 omstandigheden een passend nieuw initiatief bedacht. Op deze manier vragen wij aandacht voor de landelijke problematiek van eenzaamheid onder ouderen,” zegt Justine Grotens, voorzitter Ladies’ Circle Ede.

Bestel online
Wanneer u iemand kent die een persoonlijke, warme kerstgroet kan gebruiken, kan via de website www.ladiescircleede.nl/winkel een bal met een boodschap bestellen en adresgegevens aanleveren.

Ladies’Circle Ede maakt de feestelijke kerstballen en gaat ze op 12 december persoonlijk bij de geadresseerden afgeven. Ook alle versierde kaartjes worden uitgedeeld. Alleen adressen in de gemeente Ede worden geaccepteerd. Mensen kunnen maximaal 1 kerstbal per persoon laten bezorgen. Er zijn in totaal 200 kerstballen beschikbaar en op is op. Bent u een zorgorganisatie, of kent u echt meer mensen die een warme groet kunnen gebruiken? Mail dan naar LC63event@gmail.com om meer kerstballen te bestellen.

Over Ladies’ Circle Ede
Ladies’ Circle 63 Ede is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar, die zich inzet voor ondersteuning voor goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Ladies’ Circles met 1000 leden.

advertentie