Uniek bluesconcert in Astrant

5 juni 2022 om 15:45 Overig Deel je nieuws

Uniek bluesconcert bij Astrant in Ede

Astrant presenteert samen met Bluesnote edefm

Join Electric Blues

Op 18 juni is er een bijzonder blues concert. In het kader van het 12,5 jarig bestaan van het radio programma Bluesnote Edefm, treden de Amerikaanse Blueshelden Rich McDonough en Chris Shepherd op ( met NL band ), en in het voorprogramma de Edese bluesband Blue Gillum.

De Amerikaanse formatie, afkomstig uit St. Louis, mag zich daar de beste bluesband uit de regio noemen. Tijdens hun Europese tour doen ze eenmalig Ede aan. 

De Europese tour die zij vorig jaar deden, viel zo goed in de smaak bij het publiek, dat zij dit jaar weer naar Europa komen. Toen waren zij te gast bij RTV Ridderkerk en Bluesclub XXL in Wageningen en maakten een uitgebreide toer door Duitsland. En dit jaar is Ede aan de beurt. En als het net zo gaat als vorig jaar, dan zal het dak van Astrant het zwaar te verduren krijgen.

In het voor programma staat ook iets unieks geprogrammeerd.

De Edese bluesband Blue Gillum. De band die eind jaren zeventig begin jaren tachtig furore maakte in onze omgeving, maar ook ver daar buiten. Ze waren in die tijd de huisband van cafe de Jug aan de Parkweg. Na jaren staan zij deze avond weer op het podium. En wel weer in dezelfde bezetting. Zij zullen na jaren de draad weer op pakken en hetzelfde repertoire spelen. Electric Blues van Edese bodem.

Het feest begint om 20.30 uur en zal rond 23.30 zijn afronding kennen. De zaal gaat om 20.00 open. Ticket verkoop is online 10 euro per persoon en bij de deur 15 euro.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie