Ronald de Romijn uit Ede won in 2021 de Ede Stad.nl Zomerfotowedstrijd.
Ronald de Romijn uit Ede won in 2021 de Ede Stad.nl Zomerfotowedstrijd. Ronald de Romijn

Win een mooie prijs met je zomerfoto

30 juni 2022 om 11:55 Overig

EDE Maak jij de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van EdeStad.nl/Bennekoms Nieuwsblad.nl. Dit jaar is er een waardebon van 200 euro van Veda Bikes in Ede te winnen, naast de onbetaalbare eeuwige roem natuurlijk. 

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Alle ingezonden foto’s zijn te bewonderen op www.edestad.nl. Een selectie krijgt tevens een plek in de krant. Aan het eind van de zomer selecteert de redactie de mooiste of meest bijzondere inzending.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden kan naar ede.stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Zomerfotowedstrijd 2022’. Wanneer je de foto hebt ingezonden krijg je een automatische e-mail van ons terug over onder meer het gebruik van Deel je Nieuws. Die e-mail kan je zien als bevestiging dat je foto bij ons is aangekomen, je hoeft verder niets te doen.

Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:
- In enkele zinnen beschrijven waar en wanneer de foto is gemaakt, wie of wat er op de foto is te zien en waarom de foto voor jou bijzonder is, is een vereiste.
- Een deelnemer mag maximaal drie inzendingen doen, maar iedere foto krijgt dan een eigen beschrijving.
- Foto’s moeten scherp zijn en in een hoge resolutie (JPG-bestand van minimaal 750kb) worden aangeleverd.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van deze krant (gemeente Ede) dingen mee naar de prijzen.
- Foto’s moeten deze zomer zijn gemaakt.
- De fotograaf moet zelf inzenden óf toestemming hebben gegeven voor deelname. Een ingezonden foto kan - indien relevant - later worden herplaatst.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 24 augustus 12.00 uur.

FOTOTIPS Je hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken, ook een mobiele telefoon kan de prijswinnende plaat maken. Soms is het een kwestie van geluk: je bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen of dieren erop het vaak beter doen dan alleen een plaat van (mooie) natuur. Liggende of vierkante foto’s hebben een lichte voorkeur op staande afbeeldingen. Maar: alles mag. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie