Aanval van Reehorst
Aanval van Reehorst pr reehorst

Overwinning voor ckv Reehorst’45 in Nijmegen

19 september 2022 om 19:25 Overig Deel je nieuws

CKV Reehorst ‘45 1 heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd in winst om weten te zetten. In Nijmegen werd SkunK met 12-17 verslagen. De eerste helft begon gelijkopgaand, waar beide ploegen de korf soepel wisten te vinden. Toch was het Reehorst die steeds beter grip kreeg op de aanvallen van de Nijmeegse studenten. Na een heftige regenbui, waarin de Edenaren het beste met de omstandigheden om wisten te gaan, prijkte er een duidelijke 4-11 ruststand op de borden.

Na rust leek de echte scherpte eraf bij de Edenaren, waardoor SkunK langzaam maar zeker de marge kon verkleinen. Maar doordat Reehorst op de goede momenten toch zijn goals mee wist te pakken kwam de overwinning nooit meer in gevaar. Met deze overwinning staat Reehorst met 2 overwinningen uit 2 wedstrijden bovenaan de ranglijst. Volgende week komt SEV uit Zelhem op bezoek in Ede. Publiek is van harte welkom om er met zijn allen weer een gezellige thuiswedstrijd van te maken. Aanvang zaterdag 24 september om 15.30 uur.