FC Jeugdtrainer Fares moest toezien dat zijn ploeg verloor.
FC Jeugdtrainer Fares moest toezien dat zijn ploeg verloor. @theobeumer

FC Jeugd laat dure punten liggen bij RKSV Driel

16 oktober 2022 om 17:45 Overig

EDE ,,Ik had graag wat anders vastgesteld. Maar de 1-3 nederlaag bij RKSV Driel is terecht”, opende FC Jeugd trainer Mohamed Fares.

Eip Janssen

Hij zag zijn ploeg voortdurend achter de feiten aanlopen. ,,De jongens kunnen individuele allemaal goed voetballen. Maar in de derde klasse komt meer kijken dan alleen techniek. Bijvoorbeeld met elkaar bezig zijn en niet met een arbiter. Daar win je geen wedstrijd mee”, ging de FC Jeugdtrainer verder. Hij zag Driel een 1-0 voorsprong nemen (Kevin Dekkers). ,,In de rust wat aangepast en ik moet zeggen dat het beter ging. Maar het scoren wilde niet lukken. Ook een strafschop die FC Jeugd verdiende werd niet gegeven. Dat helpt dan niet echt.”

De thuisclub liep uit naar een 3-0 voorsprong. ,,FC Jeugd scoorde nog wel de eretreffer maar meer als de 3-1 (Mustafa Tirgil) zat er echt niet meer in. Nu gelegenheid twee weken mijn stempel op het team te drukken. Daarna komt Rood Wit (Groesbeek) op bezoek. Tijd om punten te pakken”, besluit Fares.

FC Jeugd bezet in de derde klasse de elfde plaats. Nog net boven de streep voor de twee ploegen die rechtstreeks degraderen, maar wel op een P/D plek om afdalen naar de vierde klasse te voorkomen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie