Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (125)

1 februari 2023 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 6 februari 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 125’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 124: Ede, Kop van de Parkweg (2005).      

Winnaar: Natasja Turk, Ede.         

MEER REACTIES:

Natasja Turk (Ede): Nou en of ik deze locatie weet! Dat was op de hoek van de Parkweg tegenover het station Ede-Wageningen. Het was of de locatie waar voorheen een chinees restaurant zat of het was de buitenmuur van het chinees restaurant. Wij hebben onze trouwfoto’s daar gemaakt (zie foto’s).

J. Scheepstra (Den Haag): dit is foto van een muurschildering op een gebouw aan de Parkweg in Ede vlakbij het station. Het moet een al wat oudere foto zijn, want in de loop der jaren zijn belangrijke delen van het schilderwerk bedekt met graffiti. 

Henny Heesakkers (Ede): de oplossing fotoquiz 124 denk ik dat dit voorheen bij restaurant La Cubanita in Ede is.

Erik Vlieg (Ede): Op de foto van deze week zien we het graffiti kunstwerk aan de kop van de Parkweg ter hoogte van het station Ede-Wageningen. Op dit moment worden daar nieuwe appartementen gerealiseerd.

Mirella Waaijenberg (Ede): mijn antwoord op de quiz is dat dit de wand is die voorheen tegenover het station stond. Die met de zoals wij het altijd noemden “grote tv” ervoor.

Aart van Wakeren: Art Deco district Miami.

Cocky van de Bospoort: aan de kop van de parkweg. Vroeger stond er een zalencentrum. 

Bert van de Hoeve (Ede): dit is de muurschilderij bij de kop van de Parkweg nabij het station.

Melvin Chowder (Ede): deze foto is gemaakt van de afbeelding naast het pand van Parkweg 13, vlak tegenover het total tankstation bij station Ede-Wageningen.

Luuk Berkenbosch (Ede): bij deze mijn oplossing van de fotoquiz. Deze foto was onderdeel van de foto die op de muur van de oude parkeerplaats op het stationsplein. Station Ede Wageningen. Tegenover het tankstation.

Marian van de Kraats (Ede): de oplossing van quiz 124 is: Kop Parkweg te Ede.

Annelies Derks (Ede): het is een oude foto van de muurschildering op de kop van de Parkweg in Ede.

Henri van Veldhuisen (Ede): op de foto van Fotoquiz 124 zien we de ondertussen verdwenen muurschildering op de Kop van de Parkweg in Ede. Waar de muurschildering te zien was staat nu een nieuw gebouwd appartementencomplex wat bijna klaar is voor bewoning.

Ede, Kop van de Parkweg (2005).
Nou en of ik deze locatie weet! Dat was op de hoek van de Parkweg tegenover het station Ede-Wageningen. Het was of de locatie waar voorheen een chinees restaurant zat of het was de buitenmuur van het chinees restaurant. Wij hebben onze trouwfoto’s daar gemaakt (zie foto's).
Nou en of ik deze locatie weet! Dat was op de hoek van de Parkweg tegenover het station Ede-Wageningen. Het was of de locatie waar voorheen een chinees restaurant zat of het was de buitenmuur van het chinees restaurant. Wij hebben onze trouwfoto’s daar gemaakt (zie foto's).
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie