Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (126)

8 februari 2023 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 13 februari 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 126’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 125: Ederveen/De Klomp, Kade/Hoolboomweg: kijkers airshow 2019.      

Winnaar: Gerard Liefting, Lunteren.         

MEER REACTIES:

Bep Duivenvoorden: spoorovergang deKlomp!fietsclub!vierdaagse! 

Truus van Voorthuizen-Koppejan (Ede): mensen die staan te kijken naar Wings Of Freedom augustus 2015 op de kruising Kade, Dokter Hoolboomweg.

Joost Cirkel: de locatie van de foto is bij de spoorweg overgang bij de Griftweg. De foto is genomen vanuit de kant van Ederveen en je hebt uitzicht op het industrieterrein van Ede.

Evelien van Manen (De Klomp): op de hoek van de Kade met de Dr. Hoolboomweg. Kijkers voor de vliegshow van Wings of Freedom.

Henny Heesakkers (Ede): oplossing fotoquiz 125 is; Langs de N224 rijksweg kruising kade / Dokter Hoolboomweg tijdens vliegshow.

Ramón Suijker (Ede): kruising Kade/Dokter Hoolboomweg. Tijdens vliegshow.

Kees van Kekem (Ede): te zien: mensen die kijken naar de vliegtuigshow van wings of freedom. Foto genomen aan het einde van de dokter holboomweg, bij de kruising met de kade.

Michiel Bolle: kijkers bij spoorwegovergang op de Kade vanwege de vliegtuigshow Wings of Freedom in 2015 langs de N224.

Bert van de Hoeve (Ede): de foto is gemaakt aan de spoorwegovergang aan de Kade in Ede, tijdens Wings of Freedom 2019.

Tom van Grootheest (Ede): deze foto is genomen op de Dokter Hoolboomweg ter hoogte van de kruising met de Kade bij de spoorwegovergang kijkende in de richting van Ede.

Familie van de pol (Ederveen): dit is op de kade  net voor het spoor /bij de doktor hoolboomweg.

 Mark van Voorthuizen (Ede): publiek bij de spoorwegovergang Kade-Dokter Hoolboomweg, wat kijkt naar de Jan Hilgers Memorial Airshow in 2010.

Corine Hendriks (Ederveen): spoorovergang kade op de hoek met de dr Hoolboomweg. Genomen tijdens Wings of Freedom (is bij mijn schoonouders met tuin van mijn schoonouders).

Miel Verhelst (Ede) de afzetting ter gelegenheid van de vliegshow Wings of Freedom bij de kruising de Kade en Dokter Hoolboomweg  bij de Klomp.

Guus van den Top (Ede): oplossing: Dokter Hoolboomweg - Kade  de Klomp.

Henri van Veldhuisen (Ede): op de foto van Fotoquiz 125 zien we een foto gemaakt tijdens het Wings of Freedom 2019 evenement. Deze foto is genomen tijdens de spectaculaire vliegshow op zaterdag 24 augustus 2019. Die plaatsvond op een terrein langs de Oude Rijksweg ter hoogte van de Kade.

Oplossing fotoquiz 125: Ederveen/De Klomp, Kade/Hoolboomweg: kijkers airshow 2019.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie