Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (152)

27 september 2023 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 2 oktober 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 152’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz nummer 151: Ede, Singel: ‘eekhoorntjesboom’.     

Winnaar: Mirja Doeze Jager, Ede. 

MEER REACTIES:


Foto: Henny Jansen

Dicky Koetsier (Ede): dit is een stuk van de  boom op Singel tegenover mijn huis op nr. 6. Op een mooie zomerse dag in augustus 2017 kwam er een loodzware tak van deze oude reusachtig mooie beukenboom terecht op mijn voortuin en op de dakpannen van mijn huis. Ik was die middag niet thuis. liep heerlijk in de tuinen van het Loo toen ik thuiskwam ben ik geschrokken want de brandweer had de SINGEL aan beide kanten afgezet en was met veel mannen bezig om nog wat gevaarlijke takken te verwijderen. ik kon met de auto niet bij mijn huis komen. Had veel schade aan huis en tuin, maar dat is goed gekomen gelukkig. Pas in november 2017 heeft de gemeente hem op 6 meter hoogte afgezaagd. Jammer het was een pracht boom vooral in voorjaar en herfst en nadien ben ik de eekhoorntjes kwijt. Maar heb nu minder blad in de tuin en beukenootjes op auto enne veel meer licht in de woonkamer dus bij heel veel negatieve dingen zijn er ook veel positieve lichtpuntjes. Dit was mijn verhaal over de boom; ontvang een hartelijke groet.

Niel Verhelst (Ede): boom aan de Singel bij de Kerkhoflaan in Ede.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie