Congres ‘Better Safe Than Sorry’ over cybercrime voor ondernemers uit Ede

21 september 2023 om 15:41 Overig Deel je nieuws

Woensdag 4 oktober is het Gelredome in Arnhem de locatie voor alweer de vierde editie van Better Safe Than Sorry, het congres dat Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland organiseert in samenwerking met het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland.

Ondernemers worden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken met betrekking tot de diverse vormen van cybercrime waarmee je te maken kunt krijgen of krijgt. De verwachting is dat ondernemers niet zozeer NIET met cybercrime te maken krijgen, maar dat de vraag meer is: wanneer krijg je ermee te maken.

HACK

Marcel de Boer, financieel directeur van Hoppenbrouwers Techniek vertelt over HACK, hoe zijn bedrijf slachtoffer werd van een ransomware-aanval. Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws daalt af naar de duistere krochten van het darkweb. Het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland laat zien wat de politie doet in de strijd tegen cybercriminaliteit.

Voor de inwendige mens wordt (goed) gezorgd. Better Safe Than Sorry begint met de inloop vanaf 16.30 uur. Deze editie richt zich onder andere op ondernemers uit de gemeente Ede. Zij zijn met maximaal vier personen van hun onderneming welkom. De toegang is gratis, aanmelden op de site van PVO Oost-Nederland: https://www.pvo-oostnederland.nl/agenda/better-safe-than-sorry-arnhem/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie