Afbeelding
Foto door mohamed hassan form PxHere

De ongekende kracht van het Magento platform: alle voordelen op een rij.

Partnercontent

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het Magento platform. Het Magento platform is een open source platform dat als software gebruikt wordt om webwinkel te bouwen en te onderhouden. In Nederland zijn er steeds meer ondernemers die de ongekende kracht van Magento ontdekken en voor deze geavanceerde software kiezen om hun webshop te laten functioneren. Maar waarom is dat zo, wat maakt Magento software zo aantrekkelijk?

Onbeperkt en op elk moment aanpassingen kunnen doen
Gebruikers van Magento geven als een van de grootse pluspunten van een Magento webshop aan dat het open source karakter van Magento erg praktisch is. Open source betekent dat de code openbaar is, waardoor er zonder beperkingen aanpassingen en veranderingen in de webwinkel gemaakt kunnen worden. Omdat de voorraad van webwinkel voortdurend schommelt en er nieuwe producten bijkomen en oude afgaan, is Magento-software erg nuttig om als ondernemer snel en flexibel de webshop te kunnen aanpassen.

Eindeloze mogelijkheden
Een kant-en-klaar softwarepakket voor webwinkels werkt eenvoudiger, maar daarentegen heeft het open source-systeem van Magento de ongekende mogelijkheden als groot voordeel. Zo kun je kiezen uit tienduizenden plug-ins en templates, zoals ThemeForest en TemplateMonster. De keuze is nagenoeg eindeloos. Verder heeft Magento een grote online community, waar je op elk vraag die je hebt een antwoord kunt vinden. Kom je ergens dus even niet uit, dan kun je in de community zoeken en vind je snel het antwoord op jouw vraag.

Meerdere webshops
Ondernemers noemen als een van de aantrekkelijke aspecten van het Magento platform het feit dat je met dit softwaremerk eenvoudig meerdere webshops kunt inrichten. Daarbij is Magento gericht op de Nederlandse markt en voor die doelgroep perfect te gebruiken. Tegelijk kun je met jouw webwinkel ook de internationale markt opgaan. Wat Magento van andere software voor webwinkels onderscheidt, is verder nog het feit dat Magento uiterst zoekmachinevriendelijk is. Dit verhoogt de kans om zonder al teveel moeite wat hoger in Google te komen via zoektermen.

En vergeet dit niet!
Tenslotte zijn de goede statistieken die Magento heeft een bewijs van de functionaliteit en het succes van het Magento platform. Het split-testen is met Magento eenvoudig te doen. Verder is een aantrekkelijk pluspunt van Magento software het gegeven dat dit merk voortdurend in ontwikkeling blijft. Via updates en plug-ins is het dan ook eenvoudig om webwinkels voortdurend te actualiseren en up to date te houden. Doe ik mee met het Magento platform en laat je verrassen door de ongekende kracht van dit systeem!

advertentie