Afbeelding
.

De producten die jij gaat tegenkomen in de Grotestraat

11 juni 2021 om 14:51 Partnercontent

Nu alles weer opengaat, zijn er een aantal dingen dat jij zeker tegen gaat komen als je door de Grotestraat in Ede loopt. Als je weer gaat winkelen zul je zien dat veel bedrijven zich zullen proberen te onderscheiden, omdat ze zo veel mogelijk klanten binnen willen halen. In bijna elke winkelstraat kom je dezelfde producten weer tegen, zo dus ook in de Grotestraat. Hieronder wordt een aantal producten uitgelicht die winkels massaal zullen gaan gebruiken om mee te adverteren en die jij dus tegen gaat komen.

Staande reclame

Wat valt nou meer op dan borden waar je direct tegenaan loopt? Niet zo veel en daarom adverteren winkels vaak met grote reclame als een stoepbord, baniervlag en een beurswand. Stoepborden kom je altijd en overal tegen, maar vooral in winkelstraten. Veel winkels zien dit als de perfecte reclamemiddelen, omdat je deze bij de ingang van je winkel kunt zetten, waardoor klanten er direct tegenaan lopen. Een minder vaak voorkomend reclamemiddel is een beurswand. Beurswanden komen in verschillende soorten en maten en worden normaliter op de beurs gebruikt, maar een beurswand is ook uiterst geschikt om in een winkel neer te zetten. Dit zijn namelijk eenvoudig op te zetten en mee te nemen wanden, waar je veel informatie op kwijt kunt. Ook baniervlaggen worden veel gebruikt, maar om een andere reden dan waar stoepborden om worden gebruikt. Vlaggen in het algemeen vallen namelijk erg op doordat ze heen en weer wapperen. Dit wapperen trekt sneller de aandacht van de klant dan stilstaande reclame. Vaak worden vlaggen hoog opgehangen, maar er zijn ook vlaggen die je op ooghoogte neer kunt zetten. Zo wappert je reclame niet alleen, maar staat deze ook nog eens op ooghoogte.

Papieren reclame

Niet alleen de grote staande reclame ga je veel tegenkomen, maar ook de papieren reclame zul je veel in je handen gedrukt krijgen. Na een lange periode van niet fysiek naar winkels kunnen en fysiek geen reclamemateriaal kunnen ervaren, willen klanten niets anders de komende tijd. Veel winkels zullen dan ook gaan adverteren met fysieke reclame zoals folders, posters en abri’s. Abri’s ga je veel tegenkomen in de stad. Veel zaken zullen ook folders drukken met daarop informatie over hoe en wanneer ze open zijn. Of met informatie over de regels die binnen in de zaken gelden. Folders kun je namelijk in veel verschillende handig mee te nemen formaten laten maken. Je hebt ze ook op allerlei manieren laten vouwen, zodat je er nog meer informatie in kwijt kunt.

Nu je weet wat winkels gaan gebruiken in de Grotestraat om jouw aandacht te trekken, ben je goed voorbereid en zul je niet in die marketingtrucs trappen!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie