Afbeelding
Photo by Chino Rocha on Unsplash

Beleef jouw mooiste dag in jouw favoriete trouwjurk

Partnercontent

De grote dag is aangebroken, trouwen met de liefde van je leven. Op deze dag wil je dat alles perfect verloopt. De voorbereidingen zijn getroffen en je kijkt al een lange tijd uit naar dit moment. Jullie hebben een locatie geregeld, jullie vrienden en familie zijn uitgenodigd en de bruidstaart is geregeld. Dan moet er nog één belangrijk ding gebeuren, namelijk een trouwjurk uitzoeken. Op een van de meest bijzondere dagen in je leven wil jij als bruid in het middelpunt staan en schitteren in de mooiste jurk. 

Welke jurk kies jij? 

Er zijn veel soorten trouwjurken. Voor ieder lichaam is er een trouwjurk te vinden. Misschien heb je wel eens nagedacht over een prinsessen trouwjurk of een zeemeermin trouwjurk. Een prinsessen trouwjurk is een echte klassieke trouwjurk. Deze trouwjurk is geschikt voor alle soorten bruiloften, in zowel de zomer als de wintermaanden. De trouwjurk wordt door de volle rok en gedetailleerd korset een echte prinsessenjurk. De rok van de prinsessen trouwjurk lijkt op de rok van de A-lijn trouwjurk, alleen deze rok wordt voller gemaakt. De volle rok geeft de jurk een dramatische look. Je kan kiezen voor een prinsessen jurk die is afgewerkt met glitters of kant. Heb je brede heupen en wil je deze graag wat minder accentueren? Kies dan voor een prinsessen trouwjurk. Daarnaast kan je ook kiezen voor een zeemeermin trouwjurk. Deze trouwjurk is helemaal trending onder jonge vrouwen. De trouwjurk bevat een klassieke trompet stijl. Wil jij graag jouw rondingen accentueren? Kies dan voor een zeemeermin trouwjurk. Deze jurk is perfect om je heupen te contouren en je rondingen te accentueren. De zeemeermin trouwjurk kan tevens afgewerkt zijn met glitters en kant. Kies de jurk die bij jouw past en straal op jouw mooiste dag! 

De klassieke A-lijn jurk 

Wil je graag voor een klassieke trouwjurk gaan? Met een A-lijn trouwjurk zit je altijd goed! De A-lijn trouwjurk is bij veel vrouwen favoriet. A-lijn trouwjurken zijn geschikt voor elk type lichaam en accentueren de mooie delen van jouw lichaam. Tevens zorgt de jurk ervoor dat je slank lijkt, dit komt door het getailleerde lijfje en de uitlopende rok. Als je kiest voor een A-lijn trouwjurk dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Ga je bijvoorbeeld trouwen in de herfst of winter? Kies dan voor een A-lijn trouwjurk met lange mouwen. Deze lange mouwen kunnen afgewerkt zijn met kant, dit zorgt voor een chique look. Ook kan je kiezen voor een A-lijn trouwjurk die gemaakt is van satijn. Satijn geeft een simpele, maar subtiele look. Tevens zijn A-lijn trouwjurken met off-shoulders een mode trend. Deze jurk is geschikt als jij graag jouw sleutelbeen wil accentueren. Voor welke A-lijn trouwjurk ga jij? 

advertentie