Afbeelding
Foto Pixabay

Trouwen in het najaar? Dit zijn de beste tips

Partnercontent

Zijn jij en je partner bezig met het plannen van jullie bruiloft en hebben jullie besloten om in de herfst te gaan trouwen? Dat is natuurlijk ontzettend leuk. Echter moet je wel met een aantal dingen rekening houden als jullie ervoor kiezen om in de herfst te gaan trouwen. Welke dingen dit zijn? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Kies een sfeer trouwlocatie

Bij een herfstbruiloft hoort uiteraard ook een sfeervolle locatie. Dit is dan ook belangrijk om mee te nemen als je bezig bent met het plannen van de bruiloft. De trouwlocatie speelt tenslotte een belangrijke rol in de sfeer van de bruiloft. Bij het zoeken naar een geschikte trouwlocatie is het belangrijk om rekening te houden met het aantal gasten en de mogelijkheden die deze trouwlocatie biedt. Wil je trouwen in een grote stad als Utrecht? Deze trouwlocaties in Utrecht zijn dan zeker het bekijken waard.

Kies voor een trouwjurk met lange mouwen

Wat handig kan zijn voor de bruid, is een trouwjurk met lange mouwen. Het is in de herfstmaanden tenslotte niet altijd mooi weer. Aangezien de kans groot is dat je ook buiten even wat mooie trouwfoto’s wilt gaan maken, wil je het natuurlijk niet enorm koud hebben. Daarom kan een trouwjurk met lange mouwen een goed optie zijn. Dit past perfect bij een herfstbruiloft.

Warme kleuren gebruiken

Zeg je herfst, dan zeg je warme kleuren. Om er een echte herfstbruiloft van te maken, is het daarom leuk om gebruik te maken van zoveel mogelijk van deze warme kleuren. Je zou bij deze kleuren bijvoorbeeld kunnen denken aan bruintinten of donkerrood. Hoe je ervoor kunt zorgen dat deze warme kleuren terugkomen op jullie bruiloft? Denk bijvoorbeeld aan de decoratie. Hoe leuk zou het zijn om de decoratie voor jullie bruiloft allemaal in zulke warme kleuren te hebben? Zo wordt het een mooi geheel en daarnaast ontzettend sfeervol!

Herfstaccessoires

Hoe je nog meer kunt inspelen op het seizoen? Door herfstaccessoires toe te voegen op jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle verlichting, aangezien het in de herfstmaanden uiteraard sneller donker is. Speel met kaarsjes en ga eens op zoek naar toffe herfstdecoratie. Hier is genoeg van te vinden en dit kan echt een boost geven aan de sfeer van de bruiloft.

Maak veel foto’s

Juist in de herfstmaanden kun je prachtige foto’s realiseren. Het is daarom ook echt een aanrader om tijdens de grote dag ontzettend veel mooie foto’s te maken. Tussen de herfstbladeren, in het bos of op een andere herfstachtige locatie: je kunt hier prachtige beelden maken waar je later met een blij gevoel op terug kan kijken!

Trouwlocaties in Ede, Utrecht of op een andere locatie: een herfstbruiloft kan enorm mooi worden. Bovendien heeft een herfstbruiloft als voordeel dat de leveranciers vaak beschikbaar zijn in deze periode. Je kunt dus echt jouw favorieten uitkiezen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bruiloft in de zomer, waarbij leveranciers vaak al vroeg geboekt worden en de kans groter is dat deze niet meer beschikbaar zijn.

advertentie