Afbeelding
Foto door form PxHere

Geef je huis in Ede een make-over met kleine aanpassingen!

28 juni 2021 om 13:16 Partnercontent

Woon je in Ede en zou je voor geen goud deze stad of dit dorp (ja de meningen verschillen hier nogal over) willen verlaten? Maar is je woning wel toe aan een kleine make-over? Dan helpen we je hier graag mee verder met een aantal handige tips. Een nieuw likje verf op de muur, een nieuwe bank of het aanschaffen van nieuwe accessoires doen natuurlijk ontzettend veel. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist andere dingen in je woning aan te pakken, wat ook nog eens de waarde van je huis verhoogd. Zo het als een investering en kleine make-over in één! Het zorgt voor meer wooncomfort, woonplezier én het geeft je het gevoel alsof je verhuisd bent, maar in plaats daarvan blijf je in het oude vertrouwde Ede wonen.

Ben je benieuwd hoe wij dergelijke aanpassingen in huis voor ons zien? En ben je nieuwsgierig geworden welke ruimtes en onderdelen van het interieur wij zouden aanpakken? Wij vertellen het je graag, dus lees snel verder!

Het hart van het huis: de keuken!

De keuken is voor velen het hart van het huis. Het is de plek waar je samenkomt om lekker een maaltijd te bereiden, en afhankelijk van de indeling van de woning kan het ook zo zijn dat de eetkamer zich hier bevindt. Zeker in deze laatste situatie is de keuken en eetkamer dé perfecte ruimte om in te investeren. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen door de achterwand bij het gasfornuis te bekleden met een glazen wand van GLASSby. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook nog eens praktisch. Het voorkomt namelijk dat de muur tijdens het koken vies wordt door etensresten en spetters van olie of boter.

Een glazen keuken achterwand is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting, maar ook de vorm van montage en de eventuele print die je erop wilt laten bedrukken. Met name deze laatste optie zorgt er voor dat een keuken spatscherm een echte eyecatcher wordt in de keuken. Zo kun je kiezen uit eindeloos veel prints, maar je bent ook vrij om een eigen ontwerp aan te dragen. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld een patroon, een marmer look, natuur thema, een keuken gerelateerd ontwerp. Maar ook een effen kleur die aansluit bij de rest van het interieur kan een hele leuke optie zijn! Doordat je alle vrijheid hebt kun je zelf creatief aan de slag gaan en een ontwerp kiezen die echt bij jou en jouw interieur past.

Zo creëer je met slechts een kleine aanpassing in de keuken een compleet nieuwe look die ook nog eens ontzettend praktisch is. In dit voorbeeld hebben we een onderdeel uit de keuken (en/of eetkamer) gekozen. Maar dergelijke tips kun je natuurlijk in het gehele huis toepassen! Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak van je huis in Ede écht je thuis! 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie