Afbeelding
Shutterstock

Bestel de mooiste cadeaus bij Ik en mijn mama

Partnercontent

Het hebben van een baby is een spannende tijd, en daar weet Ik en mijn mama alles vanaf. Deze babywinkel heeft daarom een groot aantal benodigdheden samengevoegd in het assortiment, zodat je direct goed van start kunt. Zo wil je bijvoorbeeld niet alle standaard benodigdheden in huis halen, maar wil je jouw baby ook mooi aankleden. Ook wil je ervoor zorgen dat niets meer ontbreekt in de kinderkamer. Door goed aan te kijken wat je allemaal nodig hebt, zorg je ervoor dat je jou en jouw kind de beste start kunt geven. Maar wat mag er niet ontbreken zodra je jouw baby verwelkomt? Je leest het hieronder! 

Alle benodigdheden voor de kinderkamer 

De kinderkamer is voor de eerste maanden, en ook daarna, een belangrijke plek voor jouw baby. Deze kamer dient daarbij niet alleen als een veilige plek om te slapen, maar kan voor jou als moeder ook een plek zijn waar je de verzorging van jouw kindje uitvoert. Je moet er daarom voor zorgen dat deze zowel kindvriendelijk als praktisch ingericht is. Denk hierbij niet alleen aan verschillende meubelstukken, maar ook lakens, kussentjes en slaapzakken. In de slaapkamer kun je je helemaal uitleven als het gaat om het creëren van een unieke kinderkamer, zolang je er maar voor zorgt dat je ook overal bij kunt komen als je jouw kind wilt verzorgen. 

Speelgoed voor een goede ontwikkeling

Daarnaast is het belangrijk dat je kijkt naar het speelgoed van jouw kind. Bij Ik en mijn mama vind je niet alleen speelgoed terug voor wanneer jouw kind al wat ouder is, maar vind je ook veel babyspeelgoed terug in het assortiment. Een mobiel, knuffeldoekjes en blokken kunnen er namelijk voor zorgen dat jouw baby zich op een goede manier kan ontwikkelen en daarbij ook veel indrukken binnenkrijgt. Een kind dat zich ergens op kan focussen, zelfs als hij of zij nog te klein is om iets zelf vast te houden, kan namelijk veel sneller een andere motoriek ontwikkelen. Ontdek daarom ook welk speelgoed er mogelijk is. 

Kleding met verschillende functionaliteiten en voldoende bescherming

Als laatste mogen uiteraard leuke kleertjes niet ontbreken. Kleding heeft als eerste als functionaliteit dat het lichaam warm blijft. Voor in de zomermaanden kan kleding ook voor een goede lichaamstemperatuur zorgen. Daarnaast kunnen kledingstukken jouw kind beschermen tegen invloeden van buitenaf, waaronder zonnestralen of andere weersinvloeden. Uiteraard ziet het er ook gewoon schattig uit als je jouw kind een nieuw setje aangeeft en de outfit helemaal af maakt met bijpassende schoenen en andere accessoires. Een volle garderobe voor jouw kind of baby is daarom ook een vereiste om een goede start in het leven aan jouw nieuwe gezinslid te geven. 

advertentie
advertentie