Afbeelding
Foto: Unsplash

3 redenen waarom je je vloerkleed zou laten reinigen

26 april 2022 om 08:10 Partnercontent

Een vloerkleed is een fijne toevoeging aan de woonkamer of slaapkamer: het is lekker zacht en maakt een geheel van de kamer. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het vloerkleed, is het verstandig om het eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Maar waar kan ik mijn vloerkleed laten reinigen? Laat het vloerkleed reinigen bij een erkend reinigingsbedrijf, zodat je zeker weet dat de juiste middelen worden gebruikt én je een schoon en fris vloerkleed terugkrijgt. 

Een reinigingsbedrijf weet wat voor middelen er gebruikt moet worden

Je kunt jouw vloerkleed niet met de eerste de besten middelen schoonmaken. Zo kun je met de verkeerde middelen risico lopen op kleurdoorloop of zelfs beschadigingen! Daarom raden we aan om het vloerkleed te laten reinigen. Een reinigingsbedrijf analyseert nauwkeurig het vloerkleed en bepaalt aan de hand van het vloerkleed en de staat waarin het kleed verkeert, wat de juiste middelen zijn voor de reiniging. 

Aangezien er veel verschillende soorten vloerkleden zijn, zijn er ook verschillende reinigingsmiddelen. Zo kan bijvoorbeeld een Perzisch tapijt het beste gereinigd worden met een bepaald middel, terwijl een wollen tapijt een speciale wolreiniger nodig heeft waardoor de unieke eigenschappen van de wol intact blijven. 

Je vloerkleed blijft langer schoon

Ook al probeer je het zelf nog zo goed, je krijgt het vloerkleed nooit zo goed schoon als wanneer je het laat reinigen. De medewerkers van een erkend reinigingsbedrijf weten precies hoe ze jouw vloerkleed het beste kunnen reinigen. Ze beginnen met een voorinspectie, waarin het materiaal van het kleed wordt bekeken. Tijdens deze inspectie worden de juiste reinigingsmiddelen en de reinigingsmethode bepaald. Vervolgens wordt het vloerkleed grondig geklopt in een speciale machine. Hierna wordt het op de beste manier gereinigd met verschillende middelen en machines. 

Door de expertise van de medewerkers van een reinigingsbedrijf, krijg je een schoon en fris vloerkleed terug. Nadat het kleed is gereinigd, controleren ze nog extra voor je of het wel geheel schoon is. Door het kleed 12 uur te laten drogen, is het kleed volledig droog als je het weer thuis ontvangt. Een volledig gereinigd en droog kleed blijft langer mooi en schoon. 

Je hebt goede garanties

Een vloerkleed laten reinigen bij een erkend reinigingsbedrijf is niet gratis, maar het is het geld zeker waard. Je weet niet alleen zeker dat je kleed weer schoon en fris is, maar je profiteert ook nog van goede garanties. Bij reinigingsbedrijven zoals Cinco Cleaning is de klant koning, waardoor ze er alles aan doen om het kleed naar tevredenheid te reinigen. Als je niet tevreden bent en het ze niet lukt om het kleed goed te reinigen, krijg je jouw geld terug.

Wanneer je ervoor kiest om je vloerkleed te laten reinigen, krijg je dus waar voor je geld. De kosten van het laten reinigen van je vloerkleed zijn daarbij ook niet exorbitant hoog. Doordat reinigingsbedrijven beschikken over efficiënte kleden wasserijen, bieden ze jou eerlijke prijzen. Hierdoor betaal je een fijne prijs voor optimaal resultaat!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie