Afbeelding
Foto Sowieso Schoon

Verleng de levensduur van je meubels en laat je bank reinigen door Sowieso Schoon in Ede

14 november 2022 om 00:00 Partnercontent

Een schone bank is prettig om op te zitten, maar om deze schoon te houden is voor velen vaak een hele uitdaging. Je bank laten reinigen in Ede is echter geen probleem, want daar zit de reinigingsservice van Sowieso Schoon. Zo hoef je je geen zorgen te maken mocht je die ene hardnekkige vlek er toch niet uit krijgen. Dankzij de moderne apparaten die worden gebruikt kan de bank echt goed en grondig worden gereinigd. Bovendien wordt er tijdens de reiniging gebruik gemaakt van veilige producten die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van jezelf, je huisgenoten, eventuele huisdieren of het milieu.

Verleng de levensduur van je meubels 

Zoals met zoveel spullen is het zo dat wanneer je deze goed onderhoudt, ze ook langer mee zullen gaan. Zo geldt dat ook voor meubels. Ben je blij met je bank en wil je daar nog heel lang van genieten? Zorg er dan voor dat je deze regelmatig reinigt. En dan bedoelen we niet die ene keer per week met de stofzuiger er over of met een vochtig doekje de vlekken eruit proberen te boenen. Voor een echt grondige reiniging is het raadzaam om de hulp van professionele schoonmakers in te schakelen. Een professionele reiniging waarbij alle hardnekkige vlekken worden aangepakt is zeker de moeite waard, waarbij het vuil echt goed wordt losgemaakt en ook wordt afgevoerd zodat er geen restafval achterblijft. Met moderne apparatuur kun je namelijk veel beter doordringen tot de viezigheid en je zult zien dat er veel meer vuil in de bank zit dan je wellicht had gedacht. Ook wordt er korte metten gemaakt met onzichtbaar vuil zoals bacteriën en vieze geurtjes. Zo komt je bank er na de reinigingsbeurt weer helemaal fris uit waarna je er weer een lange tijd mee vooruit kunt.

Maak ook gebruik van aanvullende schoonmaak services 

Bij Sowieso Schoon in Ede kun je niet alleen terecht voor het reinigen van je bank, maar ook van andere meubels zoals een fauteuil, eettafel stoelen, een bureaustoel en zelfs tapijten. Net zoals bij de meubels wordt ook het tapijt met grote zorg gereinigd waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciale vezelbeschermer. Zo blijft je tapijt goed beschermd terwijl al het vuil verwijderd en afgevoerd wordt. Het is mogelijk dat Sowieso Schoon bij je thuis langskomt om een proef reiniging te doen van het meubelstuk of tapijt dat je graag wilt laten reinigen. Zo kun je eerst kijken of de geleverde service naar wens is voordat je alle meubels laat reinigen, geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten. Vraag een offerte aan via de website en laat al je meubels in één schoonmaakbeurt grondig reinigen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie