Afbeelding

Hoe regelt u een goedkope uitvaart in Ede?

Partnercontent

Niet iedereen is in staat een dure uitvaart te betalen, zeker niet als de dierbare onverwachts is komen te overlijden. Gelukkig hoeft een uitvaart niet per se een aanslag op uw portemonnee te zijn en is een goedkope uitvaart in Ede met de juist aanpak zeker mogelijk. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer die u kan helpen een goedkope uitvaart in Ede te regelen? Bij GoedkopeUitvaart24.nl bieden ze diverse pakketten aan, waarbij u zelf kiest hoe uitgebreid u de uitvaart wilt hebben. Kies bijvoorbeeld voor het Essentie-pakket (een crematie in stilte), met enkel de meest essentiële diensten. Of heeft u toch graag een thuisopbaring? Aan de hand van het budget kiest u gemakkelijk het juiste pakket, eventueel met enkele aanvullende diensten.

De meest goedkope uitvaart: een crematie in stilte

De meeste mensen vinden een crematie in stilte nogal onpersoonlijk klinken, wat in feite ook zo is. Het is echter niet in alle gevallen gewenst om een compleet afscheid te regelen, bijvoorbeeld wanneer de overleden persoon geen sociale contacten meer had voor diens overlijden. Denk bijvoorbeeld aan die buurman die nooit bezoek kreeg of een oudtante zonder kinderen, die geen directe familie meer heeft. In dat geval kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een crematie in stilte. Dit betreft een crematie waarbij GoedkopeUitvaart24.nl enkel de meest essentiële diensten uit handen neemt, zoals de overbrenging, koeling en het aankleden van de overledene. Zo’n crematie in stilte is zeer voordelig, wat het zowel geschikt maakt voor mensen met een klein budget als voor overleden personen bij wie geen persoonlijk afscheid en samenzijn gewenst is.

Crematie in stilte inclusief thuisopbaring

Is een crematie in stilte gewenst, maar vindt u het fijn om toch op een bescheiden manier afscheid te kunnen nemen? Dan kunt u bij GoedkopeUitvaart24.nl tevens een thuisopbaring toevoegen aan het Essentie-pakket. In de periode dat de persoon in eigen omgeving opgebaard ligt, kunnen eventuele bekenden, zoals vrienden en familie, persoonlijk afscheid komen nemen. Er is daarbij nog steeds geen sprake van een uitgebreide dienst of het gebruik van een aula of familiekamer, maar u geeft mensen wel de mogelijkheid om de overleden persoon een laatste eer te bewijzen. Daarna vindt de crematie in stilte plaats.

Elke uitvaart geheel naar wens

Of u nu een zeer uitgebreid of juist goedkoop afscheid wilt regelen voor een overleden persoon, met de pakketten van GoedkopeUitvaart24.nl maakt u enkel van die diensten gebruik die u noodzakelijk acht. Zo maken ze het mogelijk om een goedkope uitvaart in Ede te organiseren. Contacteer direct GoedkopeUitvaart24.nl voor meer informatie of bekijk hun uitvaartpakketten op de website.

advertentie
advertentie