Afbeelding
Circus Maximum

Nieuw circus Maximum komt naar Ede

16 september 2019 om 12:18 Podiumkunsten

EDE Het nieuwe Nederlandse circus Maximum gaat van donderdag 26 september tot en met vrijdag 6 oktober twaalf voorstellingen verzorgen bij Hoekelum. ,,In een tijd waarbij veel circusbedrijven zijn verdwenen, probeert Circus Maximum met een eigentijdse voorstelling en volop bezoekerscomfort, te bewijzen dat het circus nog wel degelijk bestaansrecht heeft", aldus het circus.

Er zijn in totaal dertien internationale topacts te zien in het twee uur durende showprogramma, waarvan een aantal prijzen gewonnen heeft op grote circusfestivals. ,,Bijvoorbeeld het Roemeense Duo Costache, dat op 10 meter hoogte werkt aan de duo-trapeze en verbluft in een krachtnummer met de luchtperche."

ZONDER VANGNET Ook haalt Ladislav Kaiser halsbrekende stunts uit op de hoge draad, een dunne staalkabel bovenin de circustent, waarbij hij zonder vangnet geblinddoekt balanceert en gewaagde sprongen riskeert.

HONDENACT Spannende optredens worden afgewisseld door acts van comedyclown Marco, jongleurs, trapezewerkers en een hondenact van Miss Nadja. 

KAARTJES De voorstellingen vinden plaats van donderdag 26 september tot en met vrijdag 6 oktober. Elke donderdag om 19.00 uur, vrijdag om 16.00 en 19.00 uur, zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en zondags om 12.00 uur vangen de voorstellingen aan. Iedere vrijdagmiddag om 16.00 is er een familievoorstelling waarbij de volwassenen kinderprijzen betalen. Kaartverkoop aan de circuskassa aan de Edeseweg 122 begint een uur voor aanvang. Online zijn kaarten te bestellen via www.circus-maximum.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie