Afbeelding
Frank van den Ing

Cultura introduceert de out-of-the-box

12 april 2021 om 16:57 Podiumkunsten

EDE Cultura introduceert iets nieuws: De out-of-the-box, een verrassingsdoos vol met creatieve en culturele activiteiten om thuis uit te voeren.

In de voorjaarsvakantie heeft Cultura een verrassingspakket voor kinderen ontwikkeld met voor elke dag een activiteit. Dat werd heel goed ontvangen. Daaruit kwam van verschillende kanten de vraag of er ook een volwassen editie bestond. Het idee lag al op de plank en dit was voor Cultura een bevestiging om de box te gaan ontwikkelen.

In de box zitten diverse activiteiten, die je bijna allemaal thuis kunt uitvoeren. Voor één activiteit moet je de deur uit, deze vindt in Ede centrum plaats. Iedereen kan zelf kiezen op welk moment de activiteiten uitgevoerd worden. Per activiteit zit er een instructie en de bijbehorende materialen in de box. De doos is aan te schaffen inclusief en exclusief livestream voorstelling. De verdere inhoud blijft een verrassing!

MOEDERDAG Een verrassings-box is natuurlijk een prima tip voor Moederdag. Bij een pakket met livestream, kan moeder op Moederdag heerlijk meegenieten van een livestreamconcert van Alderliefste. Alderliefste geeft zondagmiddag 9 mei een livestreamconcert vanuit Cultura. ,,Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jullie thuis het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het muzikale gezelschap. Een middag vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen. De warme Franse klanken van accordeon en viool nemen je mee in het ‘joie de vivre’.”

UNE BELLE HISTOIRE Alderiefste komt met zijn enthousiaste muziekvrienden om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, komen alle bekende hits voorbij. Deze livestreamvoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Erven.

Bestel de verrassings-box of ticket voor een livestream via www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie