Afbeelding
De Peppel Ede

Zwembad de Peppel biedt flexibele zwemlescursussen aan

Recreatie

EDE Zwembad de Peppel biedt in de zomervakantie de unieke mogelijkheid voor kinderen om hun zwemdiploma binnen een aantal weken te halen. Het zwembad staat gedurende de gehele zomervakantie, zes weken lang, klaar om kinderen te helpen met het versneld halen van hun zwemdiploma A, B & C. 

De wens van veel ouders is dat hun kinderen in de zomer op een veilige manier kunnen spelen en plezier maken in en rond het water. Een zwemdiploma is daarbij voor veel ouders een vereiste. Door de coronamaatregelen hebben kinderen noodgedwongen ruim twee maanden geen zwemles kunnen volgen. Om er toch voor te zorgen dat kinderen komende zomer hun zwemdiploma halen, heeft Zwembad de Peppel een uniek aanbod. Waar normaal gesproken dagelijks zo’n duizend bezoekers komen zwemmen in de zomervakantie, kiest Zwembad de Peppel er dit jaar voor om naast het recreatieve zwemaanbod, juist ook de jonge kinderen de mogelijkheid te bieden om te leren zwemmen en hun zwemdiploma te halen. 

BETROKKENHEID Uit onze ervaring weet het zwembad dat de betrokkenheid van de ouders bij de zwemles erg belangrijk is. Om deze betrokkenheid te vergroten, biedt De Peppel ouders aan om naast het volgen van de versnelde zwemlessen, ook aan te sluiten bij de speciale oefenmomenten die meerdere malen per week worden georganiseerd. Dit moment is er voor alle ouders waarvan het kind versneld zwemles volgt, kinderen die regulier zwemles volgen en kinderen die op de wachtlijst staan voor de zwemles bij ons zwembad. Tijdens dit moment kunnen ouders samen met hun kinderen zwemmen en oefenen. Er zijn ook instructeurs aanwezig, die tips en aanwijzingen geven en zorgen voor veiligheid.

Om te zorgen dat kinderen in de vakantie hun zwemdiploma kunnen halen, is ervoor gekozen om een flexibel les- en cursusaanbod samen te stellen. Het zwembad heeft de hele vakantie door op allerlei dagen en tijden de mogelijkheid om een losse les of een volledige cursus te volgen. 

Opgeven gaat via de website van Zwembad de Peppel: https://zwembadede.nl/inschrijven_zwemlessen-zomer-2020.  

advertentie
advertentie