Afbeelding
Petities.nl

Petitie voor recreatieplas in Ede

12 augustus 2020 om 11:10 Recreatie

EDE Met de temperaturen van de afgelopen dagen lijkt het wel een fijn idee: een recreatieplas in Ede waar je kunt ontspannen en afkoelen. Er is al veel en vaak over gesproken in het verleden maar van Cynthia uit Ede mag het onderwerp wel terug op de agenda. Ze is een petitie gestart.

,,Als je naar een recreatieplas wilt moet je als Edenaar een stukje rijden. Dit is erg jammer, vooral omdat de (extreme) hitte alleen maar zal toe nemen. Graag zie ik dat hier weer meer aandacht aan wordt besteed en dat duidelijk wordt gemaakt hoe graag de Edenaar een recreatieplas wil", aldus de Edese. 

,,Leuk om te zien dat de petitie binnen twee dagen al bijna driehonderd keer ondertekend is. Bedankt allemaal! Heb jij een (persoonlijke) reden waarom een recreatieplas in Ede (extra) belangrijk voor jou is? Ik hoor graag je verhaal. Wellicht kunnen we deze verhalen aan de gemeente voordragen. Je kunt dit mailen naar: recreatieplas.ede@gmail.com", vervolgt Cynthia haar verhaal. 

De petitie is in de eerste dagen al ruim driehonderd keer ondertekend. Kijk hier voor meer informatie of om de petitie te ondertekenen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie