De kruising van de Klinkenbergerweg, Arnhemseweg en Raadhuisstraat in Ede.
De kruising van de Klinkenbergerweg, Arnhemseweg en Raadhuisstraat in Ede. Google Streetview

Opnieuw wegwerkzaamheden in Ede: Klinkenbergerweg paar weken afgesloten

29 maart 2024 om 12:38 Verkeer en vervoer

EDE Automobilisten en andere verkeersdeelnemers krijgen de komende maand te maken met nieuwe werkzaamheden in Ede. Deze keer zijn er werkzaamheden aan de Klinkenbergerweg. De werkzaamheden duren van 2 april tot en met 3 mei en worden in twee delen uitgevoerd. De gemeente haalt de voorsorteervakken weg en gaat de berm vergroenen. Ook wordt er een plateau en bushaltes aangelegd ter hoogte van de Dennenlaan.

Van 2 april tot en met 12 april zijn de Klinkenbergerweg en Raadhuisstraat (ter hoogte van de Arnhemseweg) dicht in beide richtingen voor al het verkeer. Auto’s worden omgeleid via de Eikenlaan en de Molenstraat. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via het Raadhuisplein en het Heuvelsepad. De doorsteek van de Arnhemseweg blijft wel geopend 

Van 15 april tot en met 3 mei is de Klinkenbergerweg (ter hoogte van de Dennenlaan) in beide richtingen dicht voor al het verkeer. De Klinkenbergerweg is dan niet in te rijden vanaf de kruising met de Berkenlaan en de toegang tot de Kazernelaan is aan de westzijde afgesloten. Auto’s worden omgeleid via de Eikenlaan en de Generaal Hackettlaan. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Stationsweg. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie