Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Pixabay

Regio Foodvalley: ‘We dagen iedereen uit om de fiets te pakken in mei’

17 april 2024 om 14:00 Verkeer en vervoer

EDE Regio Foodvalley organiseert de hele maand mei de nationale fietsmaand, in samenwerking met fietsplatform Love to Ride. ,,Tijdens de maand dagen we iedereen uit om met de fiets naar het werk te komen en/of voor korte ritjes de fiets te pakken’’, laat Regio Foodvalley weten. Met elke fietsrit die tijdens de weken op Love to Ride wordt geregistreerd, zijn prijzen te winnen. Ook is er een prijs voor de organisaties die de meeste collega’s op de fiets krijgt deze maand.

Op dinsdag 14 mei zijn op een aantal plekken in de regio fietsmonteurs aanwezig waar fietsers gratis hun fiets kunnen laten controleren. De monteur geeft advies over hoe de fiets weer helemaal rijklaar gemaakt kan worden. Een kleine reparatie kan direct (tegen betaling) worden uitgevoerd. Denk aan vervanging van een batterij, remkabel, remblokje of lampje. Het programma van de Nationale Fietsmaand is binnenkort te vinden op de website en social media kanalen van Regio Foodvalley Slim op weg.

WERKEN AAN VITALITEIT

,,Werkgevers en werknemers gaan tijdens de Nationale Fietsmaand én door hun deelname aan Love to Ride op een leuke manier aan de slag met CO2-reductie en zorgen voor vitale collega’s binnen de organisatie. Op deze manier besparen organisaties en werknemers geld en brengen zij de vervoerskosten omlaag . Waardoor zij bijdragen aan een beter milieu verbeteren zij de algehele conditie van medewerkers’’, aldus Regio Foodvalley.


-Regio Foodvalley

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie