Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. Politie Ermelo

Zeven boetes bij snelheidscontroles in Lunteren

16 september 2019 om 19:04 Verkeer en vervoer

LUNTEREN De politie heeft maandag op diverse plekken in Lunteren een snelheidscontrole gehouden. Daarbij werden in totaal zeven bekeuringen uitgeschreven.

De controles vonden plaats naar aanleiding van klachten van buurtbewoners. De controles begonnen op de Hertenlaan. Dit betreft een 30km zone. Tijdens deze controle zijn geen overtredingen geconstateerd.

Vervolgens verplaatsten de agenten zich naar de Bisschopweg. Ook dit betreft een 30km zone. Hier zijn vijf overtreders die 15km/u sneller dan de toegestane snelheid reden, bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 53km/u.

De controle werd afgesloten op de Scharrenburgersteeg. Dit betreft een 60km zone. Hier werden twee automobilisten op de bon geslingerd. De hoogst gemeten snelheid was hier 90km/u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 snelheidsovertreders. Naar aanleiding van klachten van buurtbewoners vandaag een snelheidscontrole gehouden op een aantal locaties in Lunteren. De controle begonnen op de Hertenlaan. Dit betreft een 30km zone. Tijdens deze controle geen overtredingen geconstateerd. Hierna naar de Bisschopweg gegaan. Ook dit betreft een 30km zone. Hier een 5-tal overtreders die 15km/u sneller dan de toegestane snelheid reden. De hoogst gemeten snelheid was 53km/u. De controle afgesloten op de Scharrenburgersteeg. Dit betreft een 60km zone. Totaal 2 overtreders. De hoogst gemeten snelheid was 90km/u. #snelheid #verkeer #verkeerscontrole #verkeersveiligheid #veiligheid #instapolitie #instapolice #politie #wijkagent #gemeenteede #Lunteren @veiligverkeersnederland

A post shared by Wijkagent_Lunteren (@wijkagent_lunteren_ilco) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie