Parkeergarage met 550 plaatsen ook voor bezoekers WFC Experience

31 jul, 13:00 Verkeer en vervoer Kraaijvanger
Afbeelding

EDE ,,Wonen te midden van de reuring, de voorzieningen en pal bij het station Ede-Wageningen.” De gemeente denkt wat het wonen in het noordelijk deel van het te ontwikkelen World Food Center gebied vooral aan jonge mensen, twintigers en dertigers. Negentig appartementen, zeven bouwlagen, zowel middenhuur (minder dan duizend euro per maand) als koopappartementen, tot maximaal het bedrag waarvoor het mogelijk is Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te verkrijgen. Alsmede een parkeergarage van zes bouwlagen met 550 plaatsen, ook voor medewerkers en bezoekers van het WFC Experience.

De gemeenteraad krijgt donderdag 8 september gelegenheid zich uit te spreken over het bestemmingsplan WFC, deelgebied G, het voormalig kazerneterrein Maurits Zuid. Voor verschillende deelgebieden van het plangebied worden bestemmingsplannen opgesteld. Eerder ging de raad akkoord met de bestemming voor deelgebied A. Daar loopt nog een procedure over bij de Raad van State, aangespannen door de St..

PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Henry Snetselaar: ‘Voetbal is altijd mijn passie geweest en gebleven’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek ChristenUnie Ede: boeren komen niet aan inhoud toe
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Veel ‘geleerde lessen’ van dit najaar aan te leggen hoogwaardige fietsroute
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Boosheid en verdriet over Indië Monument in Ede: ‘Het project kun je als mislukt beschouwen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Grote onrust bij Lunters museum: ‘Dit is een zware persoonlijke beschadiging’
PREMIUM
Afbeelding
Evenementen Voorzitter Gilbert Meurs: ‘Ik zal er alles aan doen om Heideweek gratis te houden’

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.