Afbeelding
Wegwerkzaamheden

A30: Avond- en nachtafsluitingen tussen Ede en Barneveld in beide richtingen

Verkeer en vervoer

EDE Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit op de A30 tussen Ede en Barneveld in beide richtingen. In verband met deze werkzaamheden is de A30 elf avonden en nachten afgesloten in de periode tussen 13 oktober en 2 november. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van 30 minuten. Dat laat Rijkswaterstaat weten in een persbericht.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en asfalteren het wegdek. ,,We herstellen of vervangen de vangrails waar dat nodig is. Zo brengen we de weg voor de winter weer in goede conditie zorgen we ervoor dat het verkeer veilig kan blijven doorstromen.’’

De A30 is afgesloten tussen de aansluiting van de A30 op de A1 bij Barneveld en knooppunt Maanderbroek in de richting van Ede op 13 oktober, 17 tot en met 20 oktober en 25 tot en met 27 oktober steeds tussen 19.30 en 06.00 uur.

In de avonden en nachten van 1 en 2 november is de A30 van 19.00 tot 06.00 uur afgesloten tussen knooppunt Maanderbroek en aansluiting van de A30 op de A1 bij Barneveld in de richting van Barneveld. Verkeer wordt omgeleid via de A1, A50 en de A12 in beide richtingen, met een verwachte extra reistijd van 30 minuten. Deze doorgaande alsook de lokale omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs en boven de weg.

advertentie
advertentie